PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2011
Genel
google sketchup ve blender ile i3d bina vs yapmak (video)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="1930" data-source="post: 469921" data-attributes="member: 17234"><p><strong>Ynt: google sketchup ve blender ile i3d bina vs yapmak (video)</strong></p><p></p><p>teşekkürler nihayet kendi objelerimi yapmaya başladım sayenizde </p><p>bu arada birkaçşey ilave etmek istiyorum bu konuya araştırırken gördüm</p><p>sketchup ' ın bedava sürümü ile de çizimleri yapıp blender ile giandi3d ye çevirebiliyoruz </p><p>yani free lisanslı programlar ile tamamen bu işlemler yapılabiliyor</p><p>free sketchup-free blander-free phyton26</p><p>bu konuda açıklayıcı bilgi blender tr sitesinde mevcuttur bizzat denedim ve gayet güzel oluyor </p><p>işlem sketchup ile yapılan modellerin kmz uzantılı dosyasındaki kmz yi silip zip olarak düzeltmekle oluyor zip olan dosyayıda vinrar ile açınca içinde dae uzantılı model dosyası çıkıyor bu blander ile import ediliyor ve giandi3d ye export edilebiliyor.</p><p>hatta aklıma diğer oyunlardaki model dosyalarınında bu şekilde uzantısı değiştirilip zip yapıldıktan sonra blender a imporedilebilirmi diye geçiyor tabi oradanda giandi3d ye yani kısaca GTA NFS germantruc gibi oyunlardaki değişik uzantılı 3d modeller bu sayede giand editöre aktarılabilirmi merak ediyorum </p><p>yanlız internete giremiyorum ve işlerim çok yoğun olduğundan araştıracak vakit bulamıyorum mesajımı okuyanlar bu konuyu bi araştırsın denesinler bakalım oluyormu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1930, post: 469921, member: 17234"] [b]Ynt: google sketchup ve blender ile i3d bina vs yapmak (video)[/b] teşekkürler nihayet kendi objelerimi yapmaya başladım sayenizde bu arada birkaçşey ilave etmek istiyorum bu konuya araştırırken gördüm sketchup ' ın bedava sürümü ile de çizimleri yapıp blender ile giandi3d ye çevirebiliyoruz yani free lisanslı programlar ile tamamen bu işlemler yapılabiliyor free sketchup-free blander-free phyton26 bu konuda açıklayıcı bilgi blender tr sitesinde mevcuttur bizzat denedim ve gayet güzel oluyor işlem sketchup ile yapılan modellerin kmz uzantılı dosyasındaki kmz yi silip zip olarak düzeltmekle oluyor zip olan dosyayıda vinrar ile açınca içinde dae uzantılı model dosyası çıkıyor bu blander ile import ediliyor ve giandi3d ye export edilebiliyor. hatta aklıma diğer oyunlardaki model dosyalarınında bu şekilde uzantısı değiştirilip zip yapıldıktan sonra blender a imporedilebilirmi diye geçiyor tabi oradanda giandi3d ye yani kısaca GTA NFS germantruc gibi oyunlardaki değişik uzantılı 3d modeller bu sayede giand editöre aktarılabilirmi merak ediyorum yanlız internete giremiyorum ve işlerim çok yoğun olduğundan araştıracak vakit bulamıyorum mesajımı okuyanlar bu konuyu bi araştırsın denesinler bakalım oluyormu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2011
Genel
google sketchup ve blender ile i3d bina vs yapmak (video)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt