PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
Grafik ten tasarruf etmeyen bir oyun mu ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="XANDERER" data-source="post: 243880" data-attributes="member: 20382"><p>Acayip kasıyo bu yaa özellikle bir şeyi satın aldığınızda aracınızın çıktığı dükkanın olduğu yerde hiç ilerlemiyo görüntü sanki, tüm ayarları minimum a indirip, nvidia control panel den de bu oyuna özel minimum ayar yaptım, üstelik çözünürlüğü bile minimum a indirdim 512 mb grafik kartı ile bile takılmalar var hemde çok fazla, isterseniz bir bakın.</p><p>Not: Haa donanımın kötüdür yada grafik kartın kötüdür diyebilecek arkadaşlar için söylüyorum, microsoft flight simulator 9.1 ve en az 100 tane eklenmiş add on ve mod la beraber 30 fps değer ile o oyunu fraps la kayıt alırken bile takılmadan oynuyorum fraps ile kayıt yaparken fps 20 lere iniyor ama yine takılma olmuyor, bu oyunda bazı mod lar ve bazı haritalar o kadar fena kasıyorki oyunun oynanışını etkileyecek düzeye geliyor, yine bir örnek daha size, orjinal haritada, 20 tane alet yada atıyorum traktör, biçer falan koyun, oraya doğru gidin gidebiliyosanız, saniyede 1 kare ilerleyerek gidiyorum ben, yine söylüyorum flight simulator 9.1 ile 50 tane uçağın hareket halinde olduğu havalimanında hiç bir takılma olmadan iniş ve kalkış yapabiliyorum, bakın üstelik hareket halinde olanları söylüyorum bizim farming simulatördeki gibi durmuyolar bile.</p><p>Bunları benim donanımıma yetersiz diyebilecek arkadaşlar için diyorum bir kere daha düşünsünler diye.</p><p>Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="XANDERER, post: 243880, member: 20382"] Acayip kasıyo bu yaa özellikle bir şeyi satın aldığınızda aracınızın çıktığı dükkanın olduğu yerde hiç ilerlemiyo görüntü sanki, tüm ayarları minimum a indirip, nvidia control panel den de bu oyuna özel minimum ayar yaptım, üstelik çözünürlüğü bile minimum a indirdim 512 mb grafik kartı ile bile takılmalar var hemde çok fazla, isterseniz bir bakın. Not: Haa donanımın kötüdür yada grafik kartın kötüdür diyebilecek arkadaşlar için söylüyorum, microsoft flight simulator 9.1 ve en az 100 tane eklenmiş add on ve mod la beraber 30 fps değer ile o oyunu fraps la kayıt alırken bile takılmadan oynuyorum fraps ile kayıt yaparken fps 20 lere iniyor ama yine takılma olmuyor, bu oyunda bazı mod lar ve bazı haritalar o kadar fena kasıyorki oyunun oynanışını etkileyecek düzeye geliyor, yine bir örnek daha size, orjinal haritada, 20 tane alet yada atıyorum traktör, biçer falan koyun, oraya doğru gidin gidebiliyosanız, saniyede 1 kare ilerleyerek gidiyorum ben, yine söylüyorum flight simulator 9.1 ile 50 tane uçağın hareket halinde olduğu havalimanında hiç bir takılma olmadan iniş ve kalkış yapabiliyorum, bakın üstelik hareket halinde olanları söylüyorum bizim farming simulatördeki gibi durmuyolar bile. Bunları benim donanımıma yetersiz diyebilecek arkadaşlar için diyorum bir kere daha düşünsünler diye. Saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
Grafik ten tasarruf etmeyen bir oyun mu ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt