PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2008
Genel
Grassmod Resimlerim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dennizs" data-source="post: 94479" data-attributes="member: 49"><p><strong>Ynt: Grassmod Resimlerim</strong></p><p></p><p></p><p>Öncelikle kaçırdın bile....Bak arkadaşım kaan kendi oyunundan resimleri paylaşmış zaten burası genel bölüm konun başlığından da belli grassmod resimlerim yazıyor zaten yama olsa bu bölümde ne işi var ??Biraz mantık biraz düşünce bu resimlerin upload edilmesinin ne kadar zor ve zahmetli olduğunu bilmiyorsun ki bilmiyorsun o yüzden böyle kemkiriyorsun sen adama teşekkür ediceğine abuk subuk konuşuyorsun....Yama veya link olsa yamalar bölümünde olurdu ve her resim paylaşmak isteyen link koyucaksa o zaman ls2009 resimlerinin linki nerede ??? Biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni burası bir paylaşım ve bilgi edinme platformudur emek herşeydir ve burda birşey paylaşanların hiç bir zorunluluğu yoktur bunu aklından çıkarma kimsenin burada yama paylaşmak zorunluluğu yoktur bizler sizleri düşünerek yamaları tek bir yerde paylaşıyoruz yeri geliyor sabaha kadar toplu konuşup nasıl türkçe yaparız nasıl yamaları daha kolay yüklenmesini sağlarız diye kafa patlatıyoruz yani emek harcıyoruz...Bu yamaları bulup paylaşmak için saatlerimizi harcıyoruz ve senin gibi emeğe saygısı olmayan arkadaşlar bizi bu yardım severlikten soğutuyor lütfen biraz daha dikkatli davranalım emeğe saygınız olsun ayrıca msjn sonunda haddinizi aşmayın demişsin fakat haddini aşan sen olmuşsun.... Biraz saygı biraz dikkat tek istediğimiz bu sizden başka bişey değil............. </p><p></p><p>şimdi kaan ellerine sağlık çok uğraşmışsın fakat çok güzel kareler yakalamışsın helal olsun ne kadar emeğini baltalayanlar ve seni soğutanlar olsa da sen takma kafana senden yeni kareler bekliyorum bekliyoruz... emeğine sağlık benden sana +5 teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dennizs, post: 94479, member: 49"] [b]Ynt: Grassmod Resimlerim[/b] Öncelikle kaçırdın bile....Bak arkadaşım kaan kendi oyunundan resimleri paylaşmış zaten burası genel bölüm konun başlığından da belli grassmod resimlerim yazıyor zaten yama olsa bu bölümde ne işi var ??Biraz mantık biraz düşünce bu resimlerin upload edilmesinin ne kadar zor ve zahmetli olduğunu bilmiyorsun ki bilmiyorsun o yüzden böyle kemkiriyorsun sen adama teşekkür ediceğine abuk subuk konuşuyorsun....Yama veya link olsa yamalar bölümünde olurdu ve her resim paylaşmak isteyen link koyucaksa o zaman ls2009 resimlerinin linki nerede ??? Biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni burası bir paylaşım ve bilgi edinme platformudur emek herşeydir ve burda birşey paylaşanların hiç bir zorunluluğu yoktur bunu aklından çıkarma kimsenin burada yama paylaşmak zorunluluğu yoktur bizler sizleri düşünerek yamaları tek bir yerde paylaşıyoruz yeri geliyor sabaha kadar toplu konuşup nasıl türkçe yaparız nasıl yamaları daha kolay yüklenmesini sağlarız diye kafa patlatıyoruz yani emek harcıyoruz...Bu yamaları bulup paylaşmak için saatlerimizi harcıyoruz ve senin gibi emeğe saygısı olmayan arkadaşlar bizi bu yardım severlikten soğutuyor lütfen biraz daha dikkatli davranalım emeğe saygınız olsun ayrıca msjn sonunda haddinizi aşmayın demişsin fakat haddini aşan sen olmuşsun.... Biraz saygı biraz dikkat tek istediğimiz bu sizden başka bişey değil............. şimdi kaan ellerine sağlık çok uğraşmışsın fakat çok güzel kareler yakalamışsın helal olsun ne kadar emeğini baltalayanlar ve seni soğutanlar olsa da sen takma kafana senden yeni kareler bekliyorum bekliyoruz... emeğine sağlık benden sana +5 teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2008
Genel
Grassmod Resimlerim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt