PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Greenpeace Hakkında..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7681" data-source="post: 619014" data-attributes="member: 27738"><p><strong>Ynt: Greenpeace Hakkında..</strong></p><p></p><p><<B.Özyurt>> </p><p>Üye Bilgileri</p><p>Deneyimli Üye</p><p></p><p>Teşekkürler</p><p>-Verdi: 30</p><p>-Aldı: 111</p><p> </p><p>Üye No: 47</p><p>Şehir: Ballıhoca-Muratlı</p><p></p><p>Yaş: 18</p><p></p><p></p><p>İleti: 1317</p><p>Konu: 97 </p><p></p><p> Greenpeace Hakkında.. </p><p>« : 23 Kasım 2012, 00:31:48 »AlıntıTeşekkür Et</p><p></p><p></p><p>Arkadaşlar geçen gün İstanbulda vapur beklerken yanımıza Greenpeace ' den bir gönüllü geldi.Başladı anlatmaya neler yaptıklarını.Heslere karşı davalar orman kesilmelerine vs.Bir de Türkiye ' ye GDOlu tohum sokulmaması konusundan bahsetti.Örnek verir misiniz diye sorduğumda da bana mısır ve kanola dedi.Mısırı bilmiyorum ama kanolada GDO olmadığı kanıtlanmıştı.Trakyalı arkadaşlar bilir.Bu sene kanola tohumlarını gümrükten çekemedik.Bu olayda Greenpeace ' in de etkisi olduğunu düşünmeye başladım.Böyle bir sivil toplum örgütü olduklarını bilmiyordum.Araştırmadan etmeden böyle girişimlerde bulunabiliyorlarmış.Hem de ucu çiftçiye dokunuyor.Bir de anlatan kadın en sonunda 'türkiye bir tarım ülkesi biliyosunuz' klişesini de patlattı ve desteklerinizi bekliyoruz dedi.Eğer bir Greenpeace gönüllüsüne rastlarsanız bikaç soru da sizin sormanızı isterim bu konu hakkında.</p><p></p><p>Şu kanola tohumlarının bu yıl gümrükten neden çekilemediği konusunda ziraatçi olan bir arkadaşımdan bir duyum almıştım. Aranan pekçok çeşit kanola tohumu gümrükten gelmedi ama pek tutulmayan bir çeşidin ise piyasada olması da arkadaşın söylediklerini doğruluyordu... Tutulmayan ve satılmayan bu çeşidin patronu işini uydurmuş olacak ki kendi tohumunun satılması için diğer çeşitlerin gümrükten geçmelerini engelleyerek,kendi tohumlarının satılmasını sağlamış... Greenpeace nin etkisi varmıdır bilmem ama bu olay daha mantıklı geldi bana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7681, post: 619014, member: 27738"] [b]Ynt: Greenpeace Hakkında..[/b] <<B.Özyurt>> Üye Bilgileri Deneyimli Üye Teşekkürler -Verdi: 30 -Aldı: 111 Üye No: 47 Şehir: Ballıhoca-Muratlı Yaş: 18 İleti: 1317 Konu: 97 Greenpeace Hakkında.. « : 23 Kasım 2012, 00:31:48 »AlıntıTeşekkür Et Arkadaşlar geçen gün İstanbulda vapur beklerken yanımıza Greenpeace ' den bir gönüllü geldi.Başladı anlatmaya neler yaptıklarını.Heslere karşı davalar orman kesilmelerine vs.Bir de Türkiye ' ye GDOlu tohum sokulmaması konusundan bahsetti.Örnek verir misiniz diye sorduğumda da bana mısır ve kanola dedi.Mısırı bilmiyorum ama kanolada GDO olmadığı kanıtlanmıştı.Trakyalı arkadaşlar bilir.Bu sene kanola tohumlarını gümrükten çekemedik.Bu olayda Greenpeace ' in de etkisi olduğunu düşünmeye başladım.Böyle bir sivil toplum örgütü olduklarını bilmiyordum.Araştırmadan etmeden böyle girişimlerde bulunabiliyorlarmış.Hem de ucu çiftçiye dokunuyor.Bir de anlatan kadın en sonunda 'türkiye bir tarım ülkesi biliyosunuz' klişesini de patlattı ve desteklerinizi bekliyoruz dedi.Eğer bir Greenpeace gönüllüsüne rastlarsanız bikaç soru da sizin sormanızı isterim bu konu hakkında. Şu kanola tohumlarının bu yıl gümrükten neden çekilemediği konusunda ziraatçi olan bir arkadaşımdan bir duyum almıştım. Aranan pekçok çeşit kanola tohumu gümrükten gelmedi ama pek tutulmayan bir çeşidin ise piyasada olması da arkadaşın söylediklerini doğruluyordu... Tutulmayan ve satılmayan bu çeşidin patronu işini uydurmuş olacak ki kendi tohumunun satılması için diğer çeşitlerin gümrükten geçmelerini engelleyerek,kendi tohumlarının satılmasını sağlamış... Greenpeace nin etkisi varmıdır bilmem ama bu olay daha mantıklı geldi bana. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Greenpeace Hakkında..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt