PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
GreenStar Lightbar & StarFire 300 Teknolojisi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mr.Turk" data-source="post: 197836" data-attributes="member: 1780"><p><strong>Ynt: GreenStar Lightbar & StarFire 300 Teknolojisi...</strong></p><p></p><p>ben telefonla sordun John Deere ' e KDV dahil 2000€ diyorlar. başka sitelerden de araştırdım. Bu sadece düz sıra takibi yapıyormuş. Örnekle anlatmak gerekiyorsa. Tarlayı ilaçlayacaksın diyelim. ilk sıraya getirdin traktörü sırabaşına geldiğinde A butonu var üzerinde ona basıyorsun. Sonra ilaçlamaya başlıyorsın. O sıranın sonuna geldin. Bu sırada GPS sistemi ile uydudan aldığı sinyallerle o sırada makinenin geçtiği her bir noktayı işaretliyor. Sıranın sonunda cihazın üzerinde B tuşuna basıyorsun. B ye bastıktan son ilaçlama makinesini yeni sıraya getiriyorsun. Yani yastık başı dönüşü yapıyorsun. Sonra cihazın üzerindeki C tuşuna basıyorsun. Cihaz senin ilaçlama makinesini genişliğini algılıyor. ikinci ve diğer sıraları giderken birinci sırayı referans alarak birinci sırada izlediğin çizgiyi san üzerindeki ışıkları vasıtasıyle takip ettiriyor. Son ışıklara bakıyorsun. Bilgisayar oyunu gibi direksiyonu kırmızı yanan ışıkların tarafına çeviriyorsun. Bu sayede ilaçladığın yeri birkez daha ilaçlamamış, ilaçlamadan dan da boş bırakmamış oluyorsun. Ben fiyatına göre gayet işlevli ve faydalı bir ürün. John Deere ' in AutoTrac diye de bir ürünü var Türkiye ' ye getirmemişler ama ileride getirirler belki. O sistem biraz daha gellişmişi. Onda direksiyonu sizin yerinize cihaz çeviriyor zaten. Bu manual sadece rehberlik ediyor. Çifçilere işe yaraman hurdaları getirip satmak yerine bu şekilde Avrupa ' nın Amerika ' nında kullandığı ürünleri getirmek faydalı bir iş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mr.Turk, post: 197836, member: 1780"] [b]Ynt: GreenStar Lightbar & StarFire 300 Teknolojisi...[/b] ben telefonla sordun John Deere ' e KDV dahil 2000€ diyorlar. başka sitelerden de araştırdım. Bu sadece düz sıra takibi yapıyormuş. Örnekle anlatmak gerekiyorsa. Tarlayı ilaçlayacaksın diyelim. ilk sıraya getirdin traktörü sırabaşına geldiğinde A butonu var üzerinde ona basıyorsun. Sonra ilaçlamaya başlıyorsın. O sıranın sonuna geldin. Bu sırada GPS sistemi ile uydudan aldığı sinyallerle o sırada makinenin geçtiği her bir noktayı işaretliyor. Sıranın sonunda cihazın üzerinde B tuşuna basıyorsun. B ye bastıktan son ilaçlama makinesini yeni sıraya getiriyorsun. Yani yastık başı dönüşü yapıyorsun. Sonra cihazın üzerindeki C tuşuna basıyorsun. Cihaz senin ilaçlama makinesini genişliğini algılıyor. ikinci ve diğer sıraları giderken birinci sırayı referans alarak birinci sırada izlediğin çizgiyi san üzerindeki ışıkları vasıtasıyle takip ettiriyor. Son ışıklara bakıyorsun. Bilgisayar oyunu gibi direksiyonu kırmızı yanan ışıkların tarafına çeviriyorsun. Bu sayede ilaçladığın yeri birkez daha ilaçlamamış, ilaçlamadan dan da boş bırakmamış oluyorsun. Ben fiyatına göre gayet işlevli ve faydalı bir ürün. John Deere ' in AutoTrac diye de bir ürünü var Türkiye ' ye getirmemişler ama ileride getirirler belki. O sistem biraz daha gellişmişi. Onda direksiyonu sizin yerinize cihaz çeviriyor zaten. Bu manual sadece rehberlik ediyor. Çifçilere işe yaraman hurdaları getirip satmak yerine bu şekilde Avrupa ' nın Amerika ' nında kullandığı ürünleri getirmek faydalı bir iş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
GreenStar Lightbar & StarFire 300 Teknolojisi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt