PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Gübre Dağıtma Römorku Budur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 744842" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Ynt: Gübre Dağıtma Römorku Budur</strong></p><p></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Muzaffer, Wideo çekemedim iş telaş çalışırken ben yanında olmuyorum genelde falan ama bu aralar çekeceğim wideo we ayrıntılı bir katı gübre römorku satınalma kılawuzu yazacağım herkes faydalansın....</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Umut usta bu Apollo 14 ile benimkinin arasındaki temel farklar şunlar:</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong></strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>[size=12pt] Agromaster -- Apollo 14</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Genişlik metre: 2.3 -- 3.1 mt <<<çok geniş yollarda kullanmak çok sıkıntı olur</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Kapasite m3 : 12 -- 13 m3</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Kapasite ton : 12 -- 11 ton</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Helezon Sayısı: 4 -- 2 adet </strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Ağırlık Kg : 4.850 - 5.730 Kg <<<çok da ağır</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Tekerlek sayısı: 4 -- 2 Adet</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>[/size]</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Bunların ışığında benim kullandığım bu model ile karşılaştırmada her bakımdan daha cazip görünüyor... </strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong></strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Ne kullandığım, ne de şu an yeryüzünde imalatı olan her marka katı gübre römorkları Türkiye şartlarında piyasaya çalışmak için uygun değiller...</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong></strong></span></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong><span style="color: blue"><strong>Detaylarını yeni açacağım KATI GÜBRE RÖMORKU başlığı altında anlatacağım...</strong></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 744842, member: 41641"] [b]Ynt: Gübre Dağıtma Römorku Budur[/b] [color=blue][b] Muzaffer, Wideo çekemedim iş telaş çalışırken ben yanında olmuyorum genelde falan ama bu aralar çekeceğim wideo we ayrıntılı bir katı gübre römorku satınalma kılawuzu yazacağım herkes faydalansın.... [color=blue][b]Umut usta bu Apollo 14 ile benimkinin arasındaki temel farklar şunlar: [size=12pt] Agromaster -- Apollo 14 Genişlik metre: 2.3 -- 3.1 mt <<<çok geniş yollarda kullanmak çok sıkıntı olur Kapasite m3 : 12 -- 13 m3 Kapasite ton : 12 -- 11 ton Helezon Sayısı: 4 -- 2 adet Ağırlık Kg : 4.850 - 5.730 Kg <<<çok da ağır Tekerlek sayısı: 4 -- 2 Adet [/size] Bunların ışığında benim kullandığım bu model ile karşılaştırmada her bakımdan daha cazip görünüyor... Ne kullandığım, ne de şu an yeryüzünde imalatı olan her marka katı gübre römorkları Türkiye şartlarında piyasaya çalışmak için uygun değiller... Detaylarını yeni açacağım KATI GÜBRE RÖMORKU başlığı altında anlatacağım...[/b][/color][/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Gübre Dağıtma Römorku Budur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt