PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Gübre fiyatlarının yükselmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1239014" data-attributes="member: 25349"><p>Hemen yazayım Sait bey.Yaş kısmını kaldırdım çünkü bazı arkadaşların umurunda değil.Yaşına 25 yazmış,üniversite sınavına girecekmiş,hangi bölüme girsem diye bize soruyor.Yaşına 23 yazmış ,18 yazana abi diyor herhalde gerçek yaşı 16 ki boş bulunup abi diyor.Her neyse ,siz benden gençsiniz.İki aylık üye olduğunuz için bilemezsiniz buradan ne provakatörler geldi geçti.Çocuk üye olur o gün yazmaya başlar,ortayı birbirine karıştırır,üyeleri birbirine düşürmeye çalışır,bir iki ayda yüzlerce ileti yazar sonra pırrr.Yaşına baksan 30 yazar ama üslubundan ve kelimeleri kullanma şeklinden yaşını hemen gösterir.Vs vs.</p><p>Gündelik politikaya girmeden size biraz dış güçler hakkında bilgi vereyim.Bunlar bir tarım forumunun mevzuu değil ama yazayım.Can Kıraç,'Patronum Vehbi Koç'kitabında; amerikalılar orman çiftliğinin arazisindeki Atatürk'ün kurduğu uçak montaj fabrikasının yerine Minneapolis molin traktör montaj yeri kurmuşlardı,işletememişler,bize teklif ettiler,Türk traktör böyle kuruldu yazıyor.Kitabı bulup bakabilirsiniz.Traktör montajı için koca Ankara ilinde yer kalmadı,uçak fabrikasının yerine kuruluyor,ne varmış bunda diyelim mi?</p><p>Kuzeydeki malum şeytanın neler yaptığını unutmadık.Bergama altın madeni için Almanya'nın nasıl müdahil olduğunu bir inceleyin.Pariste xx enstitüsünü kurup sırtlarını sıvazlayanlar kimler?İtalya bile işgal ettiği Antalya da hemen tarım çiftliği kurdu.Demek ki oturmaya gelmişlerdi,kalıcı olduklarını düşünüyorlardı.Bu yıl Aydın Sultanhisar da antik şehri gezdim.Yunanlıların işgal sırasında kazı yaptıkları yazıyordu.Biz işgal diyoruz adam kendinden o kadar emin ki,kazılara başlamış.Aynı ülke ,bu ara Suriye de biraz meşgulüz diye,o tarafta zayıfladığımızı düşünüp boyuna bosuna bakmadan bize ait adalara sahip çıkıyor.Birkaç dış güçten bahsettim.İskandinav yarımadasına ve aşağılara da inebiliriz.</p><p>Doların yükselmesinin etkisini ben günlük hayatımda hergün yaşıyorum,tarımsal maliyetime etkisini devamlı hesaplıyorum.Ama bunun yüzünden forumdaki sizin gibi düşünmeyen arkadaşlara ve onların savundukları partiye oy verenlerin tümüne birden hakaret etmek,onlarında aynı şekilde karşılık vermesi yanlıştır diyorum.Herkes ben haklıyım diyor.İki yanlıştan bir doğru çıkmaz.</p><p></p><p></p><p></p><p>Ben de diyorum ki,böyle deyince sizin suçladığınız taraftan savunma ve karşılık geliyor,ortam geriliyor.Yukarda yazdım.</p><p></p><p>Diğer konu:Yakup ve Ali iki saygıdeğer arkadaşımdır.Gitmelerini kaybımız olarak görüyorum.İki kere tarımsal işlerim için Manisa ya gittim.Yakup Dinçbayram Turgutlu'da,Ali Salihli'de çok yardımcı oldular.Ali beni İzmir İstanbul uçağına yetiştirmek için kamyonetini son hız sürdü.Onlarında katkılarıyla kurduğum yerdeki tarımsal üretimim şu anda ülkemize katkıda bulunuyor.Bu yaz Yakup bana bulamadığım bir tarım ilacını ilçesinden buldu.Son olarak 15 gün önce konuştuk.Onların adıyla açılmış'Yakup Dinçbayram ve Ali Saraç'a selam olsun'başlıklı konum bile var.Konularımdan açın bakın.</p><p>Bilmem anlatabildim mi?Hepimiz kardeşiz,anlayın artık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1239014, member: 25349"] Hemen yazayım Sait bey.Yaş kısmını kaldırdım çünkü bazı arkadaşların umurunda değil.Yaşına 25 yazmış,üniversite sınavına girecekmiş,hangi bölüme girsem diye bize soruyor.Yaşına 23 yazmış ,18 yazana abi diyor herhalde gerçek yaşı 16 ki boş bulunup abi diyor.Her neyse ,siz benden gençsiniz.İki aylık üye olduğunuz için bilemezsiniz buradan ne provakatörler geldi geçti.Çocuk üye olur o gün yazmaya başlar,ortayı birbirine karıştırır,üyeleri birbirine düşürmeye çalışır,bir iki ayda yüzlerce ileti yazar sonra pırrr.Yaşına baksan 30 yazar ama üslubundan ve kelimeleri kullanma şeklinden yaşını hemen gösterir.Vs vs. Gündelik politikaya girmeden size biraz dış güçler hakkında bilgi vereyim.Bunlar bir tarım forumunun mevzuu değil ama yazayım.Can Kıraç,'Patronum Vehbi Koç'kitabında; amerikalılar orman çiftliğinin arazisindeki Atatürk'ün kurduğu uçak montaj fabrikasının yerine Minneapolis molin traktör montaj yeri kurmuşlardı,işletememişler,bize teklif ettiler,Türk traktör böyle kuruldu yazıyor.Kitabı bulup bakabilirsiniz.Traktör montajı için koca Ankara ilinde yer kalmadı,uçak fabrikasının yerine kuruluyor,ne varmış bunda diyelim mi? Kuzeydeki malum şeytanın neler yaptığını unutmadık.Bergama altın madeni için Almanya'nın nasıl müdahil olduğunu bir inceleyin.Pariste xx enstitüsünü kurup sırtlarını sıvazlayanlar kimler?İtalya bile işgal ettiği Antalya da hemen tarım çiftliği kurdu.Demek ki oturmaya gelmişlerdi,kalıcı olduklarını düşünüyorlardı.Bu yıl Aydın Sultanhisar da antik şehri gezdim.Yunanlıların işgal sırasında kazı yaptıkları yazıyordu.Biz işgal diyoruz adam kendinden o kadar emin ki,kazılara başlamış.Aynı ülke ,bu ara Suriye de biraz meşgulüz diye,o tarafta zayıfladığımızı düşünüp boyuna bosuna bakmadan bize ait adalara sahip çıkıyor.Birkaç dış güçten bahsettim.İskandinav yarımadasına ve aşağılara da inebiliriz. Doların yükselmesinin etkisini ben günlük hayatımda hergün yaşıyorum,tarımsal maliyetime etkisini devamlı hesaplıyorum.Ama bunun yüzünden forumdaki sizin gibi düşünmeyen arkadaşlara ve onların savundukları partiye oy verenlerin tümüne birden hakaret etmek,onlarında aynı şekilde karşılık vermesi yanlıştır diyorum.Herkes ben haklıyım diyor.İki yanlıştan bir doğru çıkmaz. Ben de diyorum ki,böyle deyince sizin suçladığınız taraftan savunma ve karşılık geliyor,ortam geriliyor.Yukarda yazdım. Diğer konu:Yakup ve Ali iki saygıdeğer arkadaşımdır.Gitmelerini kaybımız olarak görüyorum.İki kere tarımsal işlerim için Manisa ya gittim.Yakup Dinçbayram Turgutlu'da,Ali Salihli'de çok yardımcı oldular.Ali beni İzmir İstanbul uçağına yetiştirmek için kamyonetini son hız sürdü.Onlarında katkılarıyla kurduğum yerdeki tarımsal üretimim şu anda ülkemize katkıda bulunuyor.Bu yaz Yakup bana bulamadığım bir tarım ilacını ilçesinden buldu.Son olarak 15 gün önce konuştuk.Onların adıyla açılmış'Yakup Dinçbayram ve Ali Saraç'a selam olsun'başlıklı konum bile var.Konularımdan açın bakın. Bilmem anlatabildim mi?Hepimiz kardeşiz,anlayın artık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Gübre fiyatlarının yükselmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt