PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
GÜBRE KULLANACAKMISINIZ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozan_06" data-source="post: 148448" data-attributes="member: 895"><p><strong>Ynt: GÜBRE KULLANACAKMISINIZ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Allah yardımcımız olsun, ben daha bu haftasonu köydeydim, gübreyi dediğim gibi verdim, 26lığı daha 1 gün olmuştu atalı...Gerçekten gübre farkını gördüm, sene sonunda o tarla için sonucuda söylerim...500 dönüm tarlanın yarısını ben yarısını amcam ekiyor, o tabana 10 kg verdi, ben üzerine birde üre verdim, hadi 26lık daha taze ama aradaki farkı görsen inanamazsın...Sanki biri sulanmış, biri sulanmamış gibi...dikkat et, aynı tarla, ikiye böldük..toprak kalitesi tamamen aynı, kıraç tarla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozan_06, post: 148448, member: 895"] [b]Ynt: GÜBRE KULLANACAKMISINIZ?[/b] Allah yardımcımız olsun, ben daha bu haftasonu köydeydim, gübreyi dediğim gibi verdim, 26lığı daha 1 gün olmuştu atalı...Gerçekten gübre farkını gördüm, sene sonunda o tarla için sonucuda söylerim...500 dönüm tarlanın yarısını ben yarısını amcam ekiyor, o tabana 10 kg verdi, ben üzerine birde üre verdim, hadi 26lık daha taze ama aradaki farkı görsen inanamazsın...Sanki biri sulanmış, biri sulanmamış gibi...dikkat et, aynı tarla, ikiye böldük..toprak kalitesi tamamen aynı, kıraç tarla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
GÜBRE KULLANACAKMISINIZ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt