PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Gübre nasıl alıyorsunuz arkadaşlar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="semih999" data-source="post: 1470270" data-attributes="member: 113497"><p>Selamlar degerli trakkulup ailesi,</p><p></p><p></p><p>Bu seneki gübre fiyatlarını görünce resmen şoke oldum. Dap tonu olmuş 27 milyar, üre de öyle. Bizim gibiler için ciddi sıkıntı bu durumda.</p><p></p><p></p><p>siz gübrelerinizi nasıl alıyorsunuz? peşin mi ödüyorsunuz yoksa benim gibi çaresizlikten vadelimi almak zorunda kalıyorsunuz?</p><p></p><p></p><p>tarım kredi kooperatifinden 12 ay vadeli alıyordum ama faizleri artık çok yüksek</p><p>bu sene İş bankası imece kartı deniyorum 5 ay faizsiz diyor ama öyle mi bilmiyorum</p><p>bazı bayiler de vade veriyor ama onlar da fark bindiriyor</p><p></p><p></p><p>finagro, hasfin, tarfin gibi yeni sistemler duyduk ama hiç deneyen var mı?</p><p></p><p>şunları bilenler yazarsa çok iyi</p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">Hangi bankadan kart alayım, hangisi kolay çıakr?</li> <li data-xf-list-type="ul">Kartların vade durumları nasıl, gizli masraf var mı?</li> <li data-xf-list-type="ul">Koperatif üyeliğine girmeye değermi?</li> <li data-xf-list-type="ul">Bu yeni şirketler güvenilirmi?</li> </ul><p></p><p></p><p>teşekkürler şimdiden hayırlı cumalar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="semih999, post: 1470270, member: 113497"] Selamlar degerli trakkulup ailesi, Bu seneki gübre fiyatlarını görünce resmen şoke oldum. Dap tonu olmuş 27 milyar, üre de öyle. Bizim gibiler için ciddi sıkıntı bu durumda. siz gübrelerinizi nasıl alıyorsunuz? peşin mi ödüyorsunuz yoksa benim gibi çaresizlikten vadelimi almak zorunda kalıyorsunuz? tarım kredi kooperatifinden 12 ay vadeli alıyordum ama faizleri artık çok yüksek bu sene İş bankası imece kartı deniyorum 5 ay faizsiz diyor ama öyle mi bilmiyorum bazı bayiler de vade veriyor ama onlar da fark bindiriyor finagro, hasfin, tarfin gibi yeni sistemler duyduk ama hiç deneyen var mı? şunları bilenler yazarsa çok iyi [LIST] [*]Hangi bankadan kart alayım, hangisi kolay çıakr? [*]Kartların vade durumları nasıl, gizli masraf var mı? [*]Koperatif üyeliğine girmeye değermi? [*]Bu yeni şirketler güvenilirmi? [/LIST] teşekkürler şimdiden hayırlı cumalar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Gübre nasıl alıyorsunuz arkadaşlar?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt