PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Gübre önerisi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1293987" data-attributes="member: 74007"><p>Mc extranin(500 gram italyan malı) piyasa fiyatı şuan en 70 tl civarı olması lazım.Kasım ayı 2018 de bayilerde 60 tlden satıldığını biliyorum.Maxi cropun(400 gram italyan malı) piyasa fiyatı ise 60 tl civarıdır.Ben 45 tl den veriyorum az kaldığı için.Ultra crop (400 gram) 25 tl den veriyorum.Bu ürünlerden dekara 80 gram kullanırsanız güzel olur.</p><p>NOT:Maxicrop olan ürünün satıcı koyuncular mc extranin üreticisi olan italyan firması valagrodan ithal ederek burada ambalajlayip satmaktadır.Yani maxicrop ile mc extra birbirinin aynısı olan ürünlerdir.Hatta mazicropun üzerinde mc extra valagro italya diyede yazar.Mc extra 500 gram olduğu için daha hesapliya gelir.Ultra crop ürününü ise serada denedik.Sera sahibi beğendi.Fiyatının hesaplı olması kötü bir ürün olacağı anlamına gelmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1293987, member: 74007"] Mc extranin(500 gram italyan malı) piyasa fiyatı şuan en 70 tl civarı olması lazım.Kasım ayı 2018 de bayilerde 60 tlden satıldığını biliyorum.Maxi cropun(400 gram italyan malı) piyasa fiyatı ise 60 tl civarıdır.Ben 45 tl den veriyorum az kaldığı için.Ultra crop (400 gram) 25 tl den veriyorum.Bu ürünlerden dekara 80 gram kullanırsanız güzel olur. NOT:Maxicrop olan ürünün satıcı koyuncular mc extranin üreticisi olan italyan firması valagrodan ithal ederek burada ambalajlayip satmaktadır.Yani maxicrop ile mc extra birbirinin aynısı olan ürünlerdir.Hatta mazicropun üzerinde mc extra valagro italya diyede yazar.Mc extra 500 gram olduğu için daha hesapliya gelir.Ultra crop ürününü ise serada denedik.Sera sahibi beğendi.Fiyatının hesaplı olması kötü bir ürün olacağı anlamına gelmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Gübre önerisi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt