PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GÜBRE-TAŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 684568" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: GÜBRE-TAŞ</strong></p><p></p><p>sizler bizler hepimiz birçok firmanın özellikle sıvı yaprak gübrelerini kullanırız çok kez.hiç araştırma yaptınız mı? kalite açısından hep deneriz kimi zaman överiz kimi zaman söveriz ama hep birileri zengin olur.</p><p> ben avrupada italya-almanya portekiz ispanya kanada- danimarka galiba birçok firmayla çalıştım gübretaş olmak üzere dr tarsa daha isimin sayamadıgım onlar ca firma ile..</p><p> enson son yıllarda deyim 3 yıldır usa firmasının ürünü kullnıyorum.ve şimdiye kadar boya asit su ilaç ne sayarsanız sayın </p><p></p><p> forforu-azotu calsiyumu çinkoyu poatsyumu ne oldugunu şimdi yani bu abd li üründe gördüm buldum duydum...</p><p>mesele şu hata bizlerde ve suşlu biziz.</p><p> dün nevşehir hacı bektaşın bir köyüne 4 kişi 15-16 bin tllik ilaç gübre almışlar nohut için.nekadar yazık ve biliçsizlik degil mi...?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 684568, member: 988"] [b]Ynt: GÜBRE-TAŞ[/b] sizler bizler hepimiz birçok firmanın özellikle sıvı yaprak gübrelerini kullanırız çok kez.hiç araştırma yaptınız mı? kalite açısından hep deneriz kimi zaman överiz kimi zaman söveriz ama hep birileri zengin olur. ben avrupada italya-almanya portekiz ispanya kanada- danimarka galiba birçok firmayla çalıştım gübretaş olmak üzere dr tarsa daha isimin sayamadıgım onlar ca firma ile.. enson son yıllarda deyim 3 yıldır usa firmasının ürünü kullnıyorum.ve şimdiye kadar boya asit su ilaç ne sayarsanız sayın forforu-azotu calsiyumu çinkoyu poatsyumu ne oldugunu şimdi yani bu abd li üründe gördüm buldum duydum... mesele şu hata bizlerde ve suşlu biziz. dün nevşehir hacı bektaşın bir köyüne 4 kişi 15-16 bin tllik ilaç gübre almışlar nohut için.nekadar yazık ve biliçsizlik degil mi...? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GÜBRE-TAŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt