PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
güçten düşme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mhtr" data-source="post: 429021" data-attributes="member: 24661"><p><strong>Ynt: güçten düşme</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar ne hava filtresi tıkalı nede başka birşey daha dün amcam aldı 2012 nimet 70 s beni çağırdı deneyelim diye bizzat ben kullandım hafif rampayı gördümü motor bayılıyor H 4 te o rampada her traktör son vitesi neyse onunla çıkar bendede NH TT65 var arkasında römorkla o rampayı seri 4 le gazdan düşmeden çıkıyorum fakat erkunt sade traktör altımda stop edecek sanki daha sıfır saatte hemen servisi çağırdık ha bu arada motor bayılırken şanzumandan acayip sesler geliyor servis geldi aynı rampaya vurduk yine bayıldı usta hemen L4e çekti vitesi ne yapıyorsun dedim bunlar ZF şanzuman gayet normal dedi boş motor nasıl olur falan dedik derken bayisini çağıdık oda geldi traktörü geri vermek istedik almadılar velhasıl nimet 70 s de ilk izlenimim bunlar BUNLAR NORMALMİ YOKSA bu traktörmü böyle?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mhtr, post: 429021, member: 24661"] [b]Ynt: güçten düşme[/b] Arkadaşlar ne hava filtresi tıkalı nede başka birşey daha dün amcam aldı 2012 nimet 70 s beni çağırdı deneyelim diye bizzat ben kullandım hafif rampayı gördümü motor bayılıyor H 4 te o rampada her traktör son vitesi neyse onunla çıkar bendede NH TT65 var arkasında römorkla o rampayı seri 4 le gazdan düşmeden çıkıyorum fakat erkunt sade traktör altımda stop edecek sanki daha sıfır saatte hemen servisi çağırdık ha bu arada motor bayılırken şanzumandan acayip sesler geliyor servis geldi aynı rampaya vurduk yine bayıldı usta hemen L4e çekti vitesi ne yapıyorsun dedim bunlar ZF şanzuman gayet normal dedi boş motor nasıl olur falan dedik derken bayisini çağıdık oda geldi traktörü geri vermek istedik almadılar velhasıl nimet 70 s de ilk izlenimim bunlar BUNLAR NORMALMİ YOKSA bu traktörmü böyle? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
güçten düşme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt