PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="wallace22" data-source="post: 1292315" data-attributes="member: 52795"><p>Tarım ile uğraştığımız için olası kazancımızı daha iyi alternatif ve ya yatırım aracı olmadığı sürece tarıma yatırım yaparak ( tarla alarak, vb gibi ) değerlendirmek daha iyi bana göre. Tabi bu durum kişiden kişiye göre değişebilir, bir şey diyemem.</p><p></p><p>Verimli ve karlı üretim yapmak kadar ürettiğin ürünü pazarlamak ve gelirini de doğru değerlendirebilmek de çok önemli. Fakat bu yazdıklarımın hepsi de ayrı ayrı zor işler. Değişen dünya, değişen piyasa şartlarına göre hareket etmemiz gerekiyor. Ancak zaman zaman aile büyüklerinin kazandığı alışkanlıkları değiştirmekte hepimiz zorlanıyoruz. Bu konuda sana katılıyorum. Belki ürünün tamamı için değil de küçük bir kısmını depoya koymadan satıp parasını altin, faiz, döviz gibi yatırım araçları ile değerlendirip olası getiriyi görürlerse fikirleri değişebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wallace22, post: 1292315, member: 52795"] Tarım ile uğraştığımız için olası kazancımızı daha iyi alternatif ve ya yatırım aracı olmadığı sürece tarıma yatırım yaparak ( tarla alarak, vb gibi ) değerlendirmek daha iyi bana göre. Tabi bu durum kişiden kişiye göre değişebilir, bir şey diyemem. Verimli ve karlı üretim yapmak kadar ürettiğin ürünü pazarlamak ve gelirini de doğru değerlendirebilmek de çok önemli. Fakat bu yazdıklarımın hepsi de ayrı ayrı zor işler. Değişen dünya, değişen piyasa şartlarına göre hareket etmemiz gerekiyor. Ancak zaman zaman aile büyüklerinin kazandığı alışkanlıkları değiştirmekte hepimiz zorlanıyoruz. Bu konuda sana katılıyorum. Belki ürünün tamamı için değil de küçük bir kısmını depoya koymadan satıp parasını altin, faiz, döviz gibi yatırım araçları ile değerlendirip olası getiriyi görürlerse fikirleri değişebilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt