PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adurak59" data-source="post: 1358520" data-attributes="member: 77588"><p>Hollandalı bir firma var Koppert. Onun panoramix isimli bir ürünü var. 100 ml 400 TL'ye aldım. 5 torba ayçiçeğine yetiyor. Ben büyük bir plastik çöp kovası içinde elle karıştırdım. Kökün toprağa temas eden yüzey alanını yeni çıkarttığı çok kılcal hifler sayesinde <u>1000 kata</u> varan oranda arttırıyor. Topraktaki fosforun, çinkonun, suyun alımını kat kat arttırıyor. Susuzluk stresini azaltıyor.Resimdeki gibi çok kılcak kökler olduğu için toprak agregatının içindeki normal kökün alamadığı suyu ve besin elementlerini alabiliyor. İçerisinde ayrıca çimlenmeyi ve saçak kökü teşvik etmek için deniz yosunu, humik-fulvik asit ve köklerde patojenlere ve zararlı bakterilere karşı koruma vazifesi yapan yararlı bakteriler var. Bu tür mikoriza mantarı ve bakteriler gelecek 5-10 yıl içerisinde gübre kullanımını çok azaltacak. </p><p>Panoramix tanıtım videosu: [MEDIA=youtube]ZDmXoiY6DwU[/MEDIA]</p><p>[URL unfurl="true"]http://apelasyon.com/Yazi/430-mikoriza-mantarlari-ve-tarimsal-acidan-onemi[/URL]</p><p>[ATTACH=full]52914[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adurak59, post: 1358520, member: 77588"] Hollandalı bir firma var Koppert. Onun panoramix isimli bir ürünü var. 100 ml 400 TL'ye aldım. 5 torba ayçiçeğine yetiyor. Ben büyük bir plastik çöp kovası içinde elle karıştırdım. Kökün toprağa temas eden yüzey alanını yeni çıkarttığı çok kılcal hifler sayesinde [U]1000 kata[/U] varan oranda arttırıyor. Topraktaki fosforun, çinkonun, suyun alımını kat kat arttırıyor. Susuzluk stresini azaltıyor.Resimdeki gibi çok kılcak kökler olduğu için toprak agregatının içindeki normal kökün alamadığı suyu ve besin elementlerini alabiliyor. İçerisinde ayrıca çimlenmeyi ve saçak kökü teşvik etmek için deniz yosunu, humik-fulvik asit ve köklerde patojenlere ve zararlı bakterilere karşı koruma vazifesi yapan yararlı bakteriler var. Bu tür mikoriza mantarı ve bakteriler gelecek 5-10 yıl içerisinde gübre kullanımını çok azaltacak. Panoramix tanıtım videosu: [MEDIA=youtube]ZDmXoiY6DwU[/MEDIA] [URL unfurl="true"]http://apelasyon.com/Yazi/430-mikoriza-mantarlari-ve-tarimsal-acidan-onemi[/URL] [ATTACH type="full"]52914[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt