PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sedaat_42@hotmail.com" data-source="post: 727840" data-attributes="member: 28155"><p><strong>Ynt: ayçiçek fiyatları</strong></p><p></p><p>aklından neler geçerek bunları yazdın bilmiyorum ama</p><p>yazdıgın konuda yanlış düşünüyorsun özellikle ben de osmaniyeliyim adana osmaniye antep hatay maraş gibi illerdeki durumu senden iyi bilen biri olarak çok şeyler yazarım burda hatta sayfalarca yazarım ama gerek yok</p><p>çünkü senin msjından anladıgım bu fiyatlar biz çiftçiye farz biraz daha düşsün dercesine bir msj</p><p></p><p>uzun lafın kısası her yıl bütün maliyetler artarken yakıt tohum işçilik vs vs maliyetler artarken</p><p>vede misal osmaniyede geçen yıl 1280 liraya kadar ayçiçegi satan biri olarak busenede 90kuruşa ayçiçegi satıyorsam yani geçen yılki fiatlardan %35 aşagıda gidiyorsa satış fiyatım bütün masraf artmışken işte ozaman senin yazdıgın msj hükümsüzdür benim açımdan</p><p></p><p>bilen bilmeyende tohum mazot işçilik vs vs masraflar azaldı sanacak busene</p><p>veya geçensene yag oranı 50miydi de busene 30a mı düştü</p><p>veya osmaniyede geçen sene 15 yag fabrikasımı vardıda hepsi kapadıda 1 tanemi kaldı</p><p>veya o bir tane yag fabrikası dışında kimse alım yapmıyormuymuş acaba</p><p>yok harbiden msj yazıyorsunuzda bilmediginiz yerlerle ilgili abuk sabuk yazmayın bari kendi şehrinizle alakalı yazında belki inan olur</p><p></p><p>halife ömer dagda çobanın oyununun birtanesi ni kurt kapsa onun sorumlulugu bile bendedir demiştir</p><p>nerde böyle adil dürüst yöneticiler varmı aksine şuandaki bizi yönetenler çiftçi batsın yok olsun diye ugraşıyor</p><p></p><p></p><p></p><p>dostum moralimizi yüksek tutmak için söylentilere inan mamak için yazdık dur bakalım konya şeker açıklamadı daha fityatları . biz burdaçok bilmiş insanlar degiliz sadecefikrimizi söyleriz benim 250 dekar ayçekirdegim var belki yanlış düşünmüş ola biliriz . kibarca uyarırsın sonuçta bizde insanız inşallah düşmez beklentilerimiz yüksek daha piyasa oluşmadı burda herkes emanete verıyor verimler husran çok düşük buyıl.</p><p></p><p> herkesin gönlüne gore olsun herşey...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sedaat_42@hotmail.com, post: 727840, member: 28155"] [b]Ynt: ayçiçek fiyatları[/b] aklından neler geçerek bunları yazdın bilmiyorum ama yazdıgın konuda yanlış düşünüyorsun özellikle ben de osmaniyeliyim adana osmaniye antep hatay maraş gibi illerdeki durumu senden iyi bilen biri olarak çok şeyler yazarım burda hatta sayfalarca yazarım ama gerek yok çünkü senin msjından anladıgım bu fiyatlar biz çiftçiye farz biraz daha düşsün dercesine bir msj uzun lafın kısası her yıl bütün maliyetler artarken yakıt tohum işçilik vs vs maliyetler artarken vede misal osmaniyede geçen yıl 1280 liraya kadar ayçiçegi satan biri olarak busenede 90kuruşa ayçiçegi satıyorsam yani geçen yılki fiatlardan %35 aşagıda gidiyorsa satış fiyatım bütün masraf artmışken işte ozaman senin yazdıgın msj hükümsüzdür benim açımdan bilen bilmeyende tohum mazot işçilik vs vs masraflar azaldı sanacak busene veya geçensene yag oranı 50miydi de busene 30a mı düştü veya osmaniyede geçen sene 15 yag fabrikasımı vardıda hepsi kapadıda 1 tanemi kaldı veya o bir tane yag fabrikası dışında kimse alım yapmıyormuymuş acaba yok harbiden msj yazıyorsunuzda bilmediginiz yerlerle ilgili abuk sabuk yazmayın bari kendi şehrinizle alakalı yazında belki inan olur halife ömer dagda çobanın oyununun birtanesi ni kurt kapsa onun sorumlulugu bile bendedir demiştir nerde böyle adil dürüst yöneticiler varmı aksine şuandaki bizi yönetenler çiftçi batsın yok olsun diye ugraşıyor dostum moralimizi yüksek tutmak için söylentilere inan mamak için yazdık dur bakalım konya şeker açıklamadı daha fityatları . biz burdaçok bilmiş insanlar degiliz sadecefikrimizi söyleriz benim 250 dekar ayçekirdegim var belki yanlış düşünmüş ola biliriz . kibarca uyarırsın sonuçta bizde insanız inşallah düşmez beklentilerimiz yüksek daha piyasa oluşmadı burda herkes emanete verıyor verimler husran çok düşük buyıl. herkesin gönlüne gore olsun herşey... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt