PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 727844" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: ayçiçek fiyatları</strong></p><p></p><p><a href="mailto:sedaat_42@hotmail.com">sedaat_42@hotmail.com</a> belki sen iyi niyetle yazdın fakat şuanda çukuovada ayçiçegi hasadı biteli 10-15gün oldu fiyatlar 90kuruşu gördü şu saatten sonra biir çıkıp ben 3 liraya alıyorum dese bile benim ve benim bölgemin çiftçisi için herşey bitti seneye de ekermiyiz ekmezmiyiz onuda allah bilir</p><p>trakyada hasat başladı devam ediyor ordada durum pek iç açıcı degilmiş ben sattıgım ayçiçeginin fiyatını burda yazdım birçok arkadaşta yazdı aşagı yukarı herkes fiyatların düşüklügünden şikayetçi </p><p>ve birçok çiftçi enazından geçen yılki fiyatları göz önünde bulundurarak ekim yaptı masraf etti mesela ben ekim zamanı şöyle hesap ediyordum dekara 200-250 kg ayçiçegi alsam 1200 liraya satsam şukadar masraf etsem şukadar kar kalır diyordum kendi kendime ama hiç bir tahminimiz tutmadı masraflar başta mazot ve tohum olmak üzere birçok kalemde aşırı arttı oysa satış fiyatı geçen yılki fiyatlardan %35 aşagıda ve ben veresiye çalışmadım herşeyi peşin aldım birde herşeyi veresiye alan çiftçiler var onlar neyapacak durumları çok kötü şuanda</p><p></p><p>inanın bu fiyatları yani şuandaki 90 kuruşu geçen yıl söyleseler en başta ben olmak üzere birçok arkadaş ya çok az ayçiçegi ekerdik yada hiç ekmezdik</p><p>burda sorun bölgelerin yag miktarı veya bölgelerdeki yag fabrikalarının sayısı falan degil</p><p>sorunun ana kaynagı hükümetin yanlış tarım politikaları</p><p>herşey dışardan ithal edilecekse biz çiftçiler ne yapacagız yani tarım dışı başka işleremi yönelelim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 727844, member: 33118"] [b]Ynt: ayçiçek fiyatları[/b] [email]sedaat_42@hotmail.com[/email] belki sen iyi niyetle yazdın fakat şuanda çukuovada ayçiçegi hasadı biteli 10-15gün oldu fiyatlar 90kuruşu gördü şu saatten sonra biir çıkıp ben 3 liraya alıyorum dese bile benim ve benim bölgemin çiftçisi için herşey bitti seneye de ekermiyiz ekmezmiyiz onuda allah bilir trakyada hasat başladı devam ediyor ordada durum pek iç açıcı degilmiş ben sattıgım ayçiçeginin fiyatını burda yazdım birçok arkadaşta yazdı aşagı yukarı herkes fiyatların düşüklügünden şikayetçi ve birçok çiftçi enazından geçen yılki fiyatları göz önünde bulundurarak ekim yaptı masraf etti mesela ben ekim zamanı şöyle hesap ediyordum dekara 200-250 kg ayçiçegi alsam 1200 liraya satsam şukadar masraf etsem şukadar kar kalır diyordum kendi kendime ama hiç bir tahminimiz tutmadı masraflar başta mazot ve tohum olmak üzere birçok kalemde aşırı arttı oysa satış fiyatı geçen yılki fiyatlardan %35 aşagıda ve ben veresiye çalışmadım herşeyi peşin aldım birde herşeyi veresiye alan çiftçiler var onlar neyapacak durumları çok kötü şuanda inanın bu fiyatları yani şuandaki 90 kuruşu geçen yıl söyleseler en başta ben olmak üzere birçok arkadaş ya çok az ayçiçegi ekerdik yada hiç ekmezdik burda sorun bölgelerin yag miktarı veya bölgelerdeki yag fabrikalarının sayısı falan degil sorunun ana kaynagı hükümetin yanlış tarım politikaları herşey dışardan ithal edilecekse biz çiftçiler ne yapacagız yani tarım dışı başka işleremi yönelelim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt