PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEHİM" data-source="post: 733160" data-attributes="member: 15643"><p><strong>Ynt: ayçiçek fiyatları</strong></p><p></p><p>Kendimizde nadil birlik olsun ben ilcemde taninan bilinen en buyuk ciftcilerdenim hic ciftcilikle ugrsmayanlari ziraat odasi bilmem su koparatifin baskani diye secersek bi vicdansizlari da sandiga gommessek daha biz ciftciler cok bidahaki seneye insallah olur diye bekleriz</p><p></p><p></p><p></p><p>ilk önce kendimizi hep beraber eğitmeliyiz.mesala bizden 25-30km ötemizde önder çiftçi var.buradan arkadaşlara gelin gidip ne nedir araştıralım diyorum kimseler yok. geçen yıl tarım ilçeye gittim Çanakkale de güneş enerjisiyle sulama yapılıyormuş bilgi alabilirbiyim dedim demez olaydım kimsenin haberi yok. miraslı yerlerimde tarlayı işleyen ben desteklemesini alan abimmiş desteğin durdurulmasını istedim neredeyse suçlu oluyordum. yani sectiğinin ve hükümetin görevlendirdiği elemanın bile devlete kendini atana kadar. daha büssürü olay yazabilirim. onun için ilk olarak hep beraber BİLİNÇLENMELİ ve birlikte çalışmayı öğrenmeliyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEHİM, post: 733160, member: 15643"] [b]Ynt: ayçiçek fiyatları[/b] Kendimizde nadil birlik olsun ben ilcemde taninan bilinen en buyuk ciftcilerdenim hic ciftcilikle ugrsmayanlari ziraat odasi bilmem su koparatifin baskani diye secersek bi vicdansizlari da sandiga gommessek daha biz ciftciler cok bidahaki seneye insallah olur diye bekleriz ilk önce kendimizi hep beraber eğitmeliyiz.mesala bizden 25-30km ötemizde önder çiftçi var.buradan arkadaşlara gelin gidip ne nedir araştıralım diyorum kimseler yok. geçen yıl tarım ilçeye gittim Çanakkale de güneş enerjisiyle sulama yapılıyormuş bilgi alabilirbiyim dedim demez olaydım kimsenin haberi yok. miraslı yerlerimde tarlayı işleyen ben desteklemesini alan abimmiş desteğin durdurulmasını istedim neredeyse suçlu oluyordum. yani sectiğinin ve hükümetin görevlendirdiği elemanın bile devlete kendini atana kadar. daha büssürü olay yazabilirim. onun için ilk olarak hep beraber BİLİNÇLENMELİ ve birlikte çalışmayı öğrenmeliyiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt