PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 733868" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: ayçiçek fiyatları</strong></p><p></p><p>Yukarıda o kadar bahsettim, demekki zahmet edipde okuyan yok, o gelsede bu gelsede sizi zerre kadar düşünmez, çünkü şartlar müsait değil, bunu neden anlamak istemiyorsunuz, üretici bu kadar gözü kapalı olmamalıdır.</p><p> Evet bilinen bişeydir, siyaset hiç kimsenin icraatına bırakılmayacak kadar ciddi ve önemli bi şeydir, lakin bırakalım bu işi yapanlara ne halleri varsa görsün, biz yapmayalım çünkü anlamayız, biliyormusunuz başa gelenler başa gelene kadar kimleri satıyor, neler dönüyor?, başa gelincede çıkarı nerdeyse oraya yöneliyor, siyasetin ve iktidarların artık çıkarı çiftçiden üreticiden köylüden yana değil, olmazda, bu sebep siz siz olun sakın medet ummayın, düzelir diye beklemeyin.</p><p></p><p> En basit örnekle, ülke yönetenler demiyorlarki ekin biçin, böyle bir talepleri yok zaten, eğer böyle bir talepleri olsa çıkıp bangır bangır ekin biçin şöyle fiyat vericez böyle kazanacaksınız deseler amenna, o zaman yapın, ama biliyorlarki sizler üretim yaptığınızda söz verdikleri alımları yapamayacaklar, söz verdikleri piyasayı oluşturamayacak ve sizleri koruyamayacaklar, bu yüzdende hiçbiri çıkıpda şöyle yapın böyle yapın demedi demezde, o zaman neyin davasını yapıyorsunuz vede ne demeye siyaset yapıp onu bunu getirdin gelsin yada gelmesin diye kavgasını yapıyorsunuz?</p><p></p><p> Sizlerden bir talebi olan bir beklentisi olan yada üretim sözleşmesi yapan yokki? üretim yapsanızda yapmasanızda kimsenin umurunda bile değil, hele siyasetçinin yada ülke yönetenlerin bulaşacağı iş değil, bunu lütfen artık anlayın, buna göre ayağınızı uzatın, ayağını yorganına göre uzatan akıllılık yapmış olur bu devirde, arkanızda duracak ne bir siyasi parti, ne bir devletin tarım ile ilgili kurumu, nede birliğiniz var, üreticiler olarak yalnız başınızasınız, sahipsizsiniz vede öylede kalacaksınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 733868, member: 31244"] [b]Ynt: ayçiçek fiyatları[/b] Yukarıda o kadar bahsettim, demekki zahmet edipde okuyan yok, o gelsede bu gelsede sizi zerre kadar düşünmez, çünkü şartlar müsait değil, bunu neden anlamak istemiyorsunuz, üretici bu kadar gözü kapalı olmamalıdır. Evet bilinen bişeydir, siyaset hiç kimsenin icraatına bırakılmayacak kadar ciddi ve önemli bi şeydir, lakin bırakalım bu işi yapanlara ne halleri varsa görsün, biz yapmayalım çünkü anlamayız, biliyormusunuz başa gelenler başa gelene kadar kimleri satıyor, neler dönüyor?, başa gelincede çıkarı nerdeyse oraya yöneliyor, siyasetin ve iktidarların artık çıkarı çiftçiden üreticiden köylüden yana değil, olmazda, bu sebep siz siz olun sakın medet ummayın, düzelir diye beklemeyin. En basit örnekle, ülke yönetenler demiyorlarki ekin biçin, böyle bir talepleri yok zaten, eğer böyle bir talepleri olsa çıkıp bangır bangır ekin biçin şöyle fiyat vericez böyle kazanacaksınız deseler amenna, o zaman yapın, ama biliyorlarki sizler üretim yaptığınızda söz verdikleri alımları yapamayacaklar, söz verdikleri piyasayı oluşturamayacak ve sizleri koruyamayacaklar, bu yüzdende hiçbiri çıkıpda şöyle yapın böyle yapın demedi demezde, o zaman neyin davasını yapıyorsunuz vede ne demeye siyaset yapıp onu bunu getirdin gelsin yada gelmesin diye kavgasını yapıyorsunuz? Sizlerden bir talebi olan bir beklentisi olan yada üretim sözleşmesi yapan yokki? üretim yapsanızda yapmasanızda kimsenin umurunda bile değil, hele siyasetçinin yada ülke yönetenlerin bulaşacağı iş değil, bunu lütfen artık anlayın, buna göre ayağınızı uzatın, ayağını yorganına göre uzatan akıllılık yapmış olur bu devirde, arkanızda duracak ne bir siyasi parti, ne bir devletin tarım ile ilgili kurumu, nede birliğiniz var, üreticiler olarak yalnız başınızasınız, sahipsizsiniz vede öylede kalacaksınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt