PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 734086" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: ayçiçek fiyatları</strong></p><p></p><p></p><p></p><p> Tamam haklısın, bende başka topiklerdeki yazılarımda bahsettim bu planlı üretimi, en azından devletin bir tarım politikası olmalı ona göre üretici hareket etmeli görüşlerimi yazdım.</p><p></p><p> Lakin bunu yapacak kim?</p><p></p><p> Siyasi partilerden helede başa gelen hükümetlerden bunu beklemek hatadır, dediğim gibi syaset kimseye bırakılmayacak kadar önemli ve ciddi bir iştir, ama bu siyaseti yapanlar kesinlikle ve kesinlikle bahsettiğimiz politikaları bu ülkede oturtmazlar, çünkü çıkarlarına ters olur, işlerine gelmez.</p><p></p><p> Bu konuda AB nin kırsal alanlarla ilgili bu ülkeye izlemesi gereken politikalar tavsiyeler var mesela, ama kulak arkası yapan yine yönetimler oluyor..</p><p></p><p> Tek çıkar yolumuz güçlü tarım politikasını oturtmuş bir AB nin üyeliği biz tarım kesimini cellatların elinden alır, 2015 yılında tarım faslı açılması gerektiğini direten AB ye yine çalımı atacak olan bu ülkenin yöneticileridir.</p><p></p><p> Eğer bişeyler yapılmak isteniyorsa üretici kesimi kesinlşkle AB müzakereeinde tarım faslının biran evvel açlması için diretebilir,nasılki diren gezi parkı diyorsa işte aynen o şekilde son şansımıza sarılıp AB ile müzakerlerde tarım faslı açılıp bir an önce tamamlanmasını sağlamak en akılcı yoldur, yoksa ülkemiz çıkarcılarının bir tarım politikası üretmesi imkansızdır, yapmazlarda zaten.</p><p></p><p> Bu yüzden pazar ekonomisinde cellatların elinde her yıl bir kesim üreticinin kellesi uçmaması için harekete geçilmesi gerekir, bir takım çevreler bunu engellemeye çalışacaktır, ama çiftçinin üreticinin çıkarı devlet eliyle planlı bir tarım politikası izlenmesinden yanadır, bunun bilinciyle hareket etmekte fayda var.</p><p></p><p> Bu topikte daha evvel bahsettiklerim ise kesinlikle pazar ekonomisinde ezilmemek için üreticinin dikkat ederek piyasaların tuzağına düşmeden akıllıca üretim nasıl olmalı bundan bahsettim, eğer belirli bir tarım politikası izlenirse o zaman tüm üreticiler bu politakaya göre hareket edecektir ve her şey daha planlı ve güzel sonuçları olacaktır.</p><p></p><p> Tüm üreticilerimize bu başıboş ve düzenden yoksun zamanlarda hayırlı çalışmalar, bol bereketli kazançlar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 734086, member: 31244"] [b]Ynt: ayçiçek fiyatları[/b] Tamam haklısın, bende başka topiklerdeki yazılarımda bahsettim bu planlı üretimi, en azından devletin bir tarım politikası olmalı ona göre üretici hareket etmeli görüşlerimi yazdım. Lakin bunu yapacak kim? Siyasi partilerden helede başa gelen hükümetlerden bunu beklemek hatadır, dediğim gibi syaset kimseye bırakılmayacak kadar önemli ve ciddi bir iştir, ama bu siyaseti yapanlar kesinlikle ve kesinlikle bahsettiğimiz politikaları bu ülkede oturtmazlar, çünkü çıkarlarına ters olur, işlerine gelmez. Bu konuda AB nin kırsal alanlarla ilgili bu ülkeye izlemesi gereken politikalar tavsiyeler var mesela, ama kulak arkası yapan yine yönetimler oluyor.. Tek çıkar yolumuz güçlü tarım politikasını oturtmuş bir AB nin üyeliği biz tarım kesimini cellatların elinden alır, 2015 yılında tarım faslı açılması gerektiğini direten AB ye yine çalımı atacak olan bu ülkenin yöneticileridir. Eğer bişeyler yapılmak isteniyorsa üretici kesimi kesinlşkle AB müzakereeinde tarım faslının biran evvel açlması için diretebilir,nasılki diren gezi parkı diyorsa işte aynen o şekilde son şansımıza sarılıp AB ile müzakerlerde tarım faslı açılıp bir an önce tamamlanmasını sağlamak en akılcı yoldur, yoksa ülkemiz çıkarcılarının bir tarım politikası üretmesi imkansızdır, yapmazlarda zaten. Bu yüzden pazar ekonomisinde cellatların elinde her yıl bir kesim üreticinin kellesi uçmaması için harekete geçilmesi gerekir, bir takım çevreler bunu engellemeye çalışacaktır, ama çiftçinin üreticinin çıkarı devlet eliyle planlı bir tarım politikası izlenmesinden yanadır, bunun bilinciyle hareket etmekte fayda var. Bu topikte daha evvel bahsettiklerim ise kesinlikle pazar ekonomisinde ezilmemek için üreticinin dikkat ederek piyasaların tuzağına düşmeden akıllıca üretim nasıl olmalı bundan bahsettim, eğer belirli bir tarım politikası izlenirse o zaman tüm üreticiler bu politakaya göre hareket edecektir ve her şey daha planlı ve güzel sonuçları olacaktır. Tüm üreticilerimize bu başıboş ve düzenden yoksun zamanlarda hayırlı çalışmalar, bol bereketli kazançlar dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Güncel Ayçiçek Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt