PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Güncel Gübre fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 666963" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: Gübre fiyatları (GÜNCEL)</strong></p><p></p><p>Şimdi atıyorum bölgesinde birlik olan bir üretici topluluğu, benim üyelerimin şu kadar ton şu gübreye şu tarihte ihtiyacımız var diyerek ihaleye çıksa, dünyanın her yerinden kapısına mal satmaya dayanan gübreci gelir dayanır</p><p>aman bak bizim gübremiz şöyle şu fiyattan işte sana gemi ayarlarız kamyonlara indiririz sen üyelerine gönder der</p><p></p><p>bu iş o kadar iyi olurki, beğenmedinmi kardeşim senden almıyoruz üyelerimiz beğenmedi sen çekil başkasına bakıyoruz deme lüksün dahi var.</p><p></p><p>bu imkana kavuşmadıktan sonra üretici tam gübre atacağı zaman işte böyle fiyatları katlar cebi doldurur çakal çukal takımı.</p><p></p><p>kısaca mutlaka ithal gübre sokmalı üretici bu ülkeye</p><p></p><p>iğneden ipliğe, arabadan çoraba kadar ithal mal giriyorda gübre dışardan ithal girmeyince üreticinin bir kazancı varmı? yok..</p><p></p><p>öyleyse bu kafayı değiştirmek şart.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 666963, member: 31244"] [b]Ynt: Gübre fiyatları (GÜNCEL)[/b] Şimdi atıyorum bölgesinde birlik olan bir üretici topluluğu, benim üyelerimin şu kadar ton şu gübreye şu tarihte ihtiyacımız var diyerek ihaleye çıksa, dünyanın her yerinden kapısına mal satmaya dayanan gübreci gelir dayanır aman bak bizim gübremiz şöyle şu fiyattan işte sana gemi ayarlarız kamyonlara indiririz sen üyelerine gönder der bu iş o kadar iyi olurki, beğenmedinmi kardeşim senden almıyoruz üyelerimiz beğenmedi sen çekil başkasına bakıyoruz deme lüksün dahi var. bu imkana kavuşmadıktan sonra üretici tam gübre atacağı zaman işte böyle fiyatları katlar cebi doldurur çakal çukal takımı. kısaca mutlaka ithal gübre sokmalı üretici bu ülkeye iğneden ipliğe, arabadan çoraba kadar ithal mal giriyorda gübre dışardan ithal girmeyince üreticinin bir kazancı varmı? yok.. öyleyse bu kafayı değiştirmek şart. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Güncel Gübre fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt