PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="behcet arı" data-source="post: 1442540" data-attributes="member: 57589"><p>sn, toztoprak,</p><p>ben, bu işlerden, iyi anlamam, herkes ne kadar anlarsa, ben de o kadar anlarım,</p><p></p><p>samanın türkiye'de maliyeti (tohum, gübre, akaryakıt, arazi fiyatı, traktör fiyatı vs dikkate alındığında) avrupadan, amerikdan farklı olailir...</p><p>eğer, bir hesap yapıldıysa, ben görmedim....</p><p></p><p>hayvancılıkta gelişmiş ülkelerden, ingilterede,</p><p>08,1,2023 saman fiyatı 40-50 siterlin/ton</p><p>abd'de, 32-40 dolar/ton</p><p></p><p>kaba yem fiyatları</p><p>1 ton mısır sapı (parçalanmış) 1000 lira</p><p>1 ton mısır silajı, 1500 lira</p><p>1 ton, yonca, 3000-3500 lira</p><p>ise,</p><p>1 ton buğday samanın, 1000-1500 lira (hasat mevsiminde) olması normal</p><p>(yem değeri dikkate alındığında)</p><p></p><p>aralık, ocak, şubat aylarında kaba yem fiyatları, sipekülatif...</p><p></p><p>yem maliyetinde (besi çiftliklerinde, süt çiftliklerinde), samandan çok, tahıl fiyatları (arpa, mısır, buğday) daha çok önemli...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="behcet arı, post: 1442540, member: 57589"] sn, toztoprak, ben, bu işlerden, iyi anlamam, herkes ne kadar anlarsa, ben de o kadar anlarım, samanın türkiye'de maliyeti (tohum, gübre, akaryakıt, arazi fiyatı, traktör fiyatı vs dikkate alındığında) avrupadan, amerikdan farklı olailir... eğer, bir hesap yapıldıysa, ben görmedim.... hayvancılıkta gelişmiş ülkelerden, ingilterede, 08,1,2023 saman fiyatı 40-50 siterlin/ton abd'de, 32-40 dolar/ton kaba yem fiyatları 1 ton mısır sapı (parçalanmış) 1000 lira 1 ton mısır silajı, 1500 lira 1 ton, yonca, 3000-3500 lira ise, 1 ton buğday samanın, 1000-1500 lira (hasat mevsiminde) olması normal (yem değeri dikkate alındığında) aralık, ocak, şubat aylarında kaba yem fiyatları, sipekülatif... yem maliyetinde (besi çiftliklerinde, süt çiftliklerinde), samandan çok, tahıl fiyatları (arpa, mısır, buğday) daha çok önemli... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Güncel Saman Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt