PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
GÜNDEMDEKİ 9 TARIM ÜRÜNÜNDE GÜNCEL GELİŞMELER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1381122" data-attributes="member: 56425"><p>Ben inanıyorum ki ülkemiz çiftçisi en büyük yatırımcı. İnanıyorum ki gün gelecek istediğimiz imkanlara istediğim standartlara geleceğiz. Başka dünya ülkelerinde olsa bu darboğazı gören çiftçiler çiftçiliği bırakırdı. Ama biz genetik olarak pes etmeyi kabullenmeyen bir toplumuz. Her ne olursa olsun üreteceğiz. Evet mücadelemiz zor şartlar altında ancak bu ülke de kolay kazanılmadı. O yüzden de türk çiftçisi milletin efendisi olmuş. Her ne kadar yarım asırdır değerimiz bilinmesede biz bir efendiyiz ve efendi gibi üretmeye devam edeceğiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1381122, member: 56425"] Ben inanıyorum ki ülkemiz çiftçisi en büyük yatırımcı. İnanıyorum ki gün gelecek istediğimiz imkanlara istediğim standartlara geleceğiz. Başka dünya ülkelerinde olsa bu darboğazı gören çiftçiler çiftçiliği bırakırdı. Ama biz genetik olarak pes etmeyi kabullenmeyen bir toplumuz. Her ne olursa olsun üreteceğiz. Evet mücadelemiz zor şartlar altında ancak bu ülke de kolay kazanılmadı. O yüzden de türk çiftçisi milletin efendisi olmuş. Her ne kadar yarım asırdır değerimiz bilinmesede biz bir efendiyiz ve efendi gibi üretmeye devam edeceğiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
GÜNDEMDEKİ 9 TARIM ÜRÜNÜNDE GÜNCEL GELİŞMELER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt