PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Günlük gider ve gelir hesabı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1246257" data-attributes="member: 25443"><p>Tabi karlı bir is için maliyet hesabını iyi yapmak gerek</p><p>Detaylı maliyet hesabi yazan olur umarım konuya</p><p>Ben şunları yazmak isterim konudan yararlanmak isteyenler içinde</p><p>Süt sığıri işinde işletme sahibinin bölgesi imkanlari mesela yonca mısır gibi uygun iklim uygun ulasim gibi</p><p>Isletme sahibinin bilgisi tecrubesi kapasitesi cok önemli karlılık için</p><p>Ben cok merakliyim ben çok hevesliyim diyenler bu işi bilmediği için heves ve merak konusunda yeterlimi değilmi bilmiyorlar</p><p>Bu iş kisa vadeli bir iş degildir başlamadan önce iyi düşünmenizi öneririm</p><p>Son olarak maliyet konusu yukarıda yazdığım konularla alakalıdır</p><p>Herkesin imkan ve tecrubesi belirler maliyet konusunu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1246257, member: 25443"] Tabi karlı bir is için maliyet hesabını iyi yapmak gerek Detaylı maliyet hesabi yazan olur umarım konuya Ben şunları yazmak isterim konudan yararlanmak isteyenler içinde Süt sığıri işinde işletme sahibinin bölgesi imkanlari mesela yonca mısır gibi uygun iklim uygun ulasim gibi Isletme sahibinin bilgisi tecrubesi kapasitesi cok önemli karlılık için Ben cok merakliyim ben çok hevesliyim diyenler bu işi bilmediği için heves ve merak konusunda yeterlimi değilmi bilmiyorlar Bu iş kisa vadeli bir iş degildir başlamadan önce iyi düşünmenizi öneririm Son olarak maliyet konusu yukarıda yazdığım konularla alakalıdır Herkesin imkan ve tecrubesi belirler maliyet konusunu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Günlük gider ve gelir hesabı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt