PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GÜNÜMÜZDE İYİ BİR ÇİFTÇİ NASIL YETİŞİR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hüseyinaslan" data-source="post: 868270" data-attributes="member: 51839"><p><strong>Ynt: GÜNÜMÜZDE İYİ BİR ÇİFTÇİ NASIL YETİŞİR</strong></p><p></p><p>Konuyu yeni gördüm ve bir kaç bir seyde ben söylemek isterim. Yorumları okurken hem duygulandım hemde sevindim. Çünkü burada bu işi yapanların çogu tabiri caizse burnu sürtmüş ki belli seyleri basarır hala gelmiş. Çogumuz bu işe baslarken sabah baban kalkar sen yanında giderken tarlada düşerken eline ayagına diken batarken bir işin ucundan tutarken ögrendik ve en önemlisi bu işi sevdik. Topragı sıktırıpta elimizin çamur olmasını istedik böyle büyüdük bizler. Bir zamanlar baska çocuklar parkta oynarken ben niye orda degilim ya da evde oyuncagını oynarken ben niye oynayamıyorum derken bir de zaman gecti yas 22 olmus işler hep elimde ve bu meslekten ziyade zevke aşka dönüşmüş...</p><p> Ben kendimi anlatayım benim iş hayatım 14 yasında tamamıyle basladı. Babamın kalp krizi butun işlerin bir anda bana yıkılmasıyla oldu. Ne kardesim ne de amcam olması büyük sormlulukları basıma getirdi. Biraz da hırslı olmam ve babamın yolunda devam etmek istemem her seyi bana getirdi. o gündür bu gündür hala işlerin yogun kısmı bende sıkılmıyorum bunalmıyorum sürekli azim sürekli güç ile her sene bir seyler katıyorum kendime. Bunun nedeni ise BU İŞİ HEM SEVMEK HEM DE ÇEKİRDEKTEN PİŞMEKLE ALAKALI....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüseyinaslan, post: 868270, member: 51839"] [b]Ynt: GÜNÜMÜZDE İYİ BİR ÇİFTÇİ NASIL YETİŞİR[/b] Konuyu yeni gördüm ve bir kaç bir seyde ben söylemek isterim. Yorumları okurken hem duygulandım hemde sevindim. Çünkü burada bu işi yapanların çogu tabiri caizse burnu sürtmüş ki belli seyleri basarır hala gelmiş. Çogumuz bu işe baslarken sabah baban kalkar sen yanında giderken tarlada düşerken eline ayagına diken batarken bir işin ucundan tutarken ögrendik ve en önemlisi bu işi sevdik. Topragı sıktırıpta elimizin çamur olmasını istedik böyle büyüdük bizler. Bir zamanlar baska çocuklar parkta oynarken ben niye orda degilim ya da evde oyuncagını oynarken ben niye oynayamıyorum derken bir de zaman gecti yas 22 olmus işler hep elimde ve bu meslekten ziyade zevke aşka dönüşmüş... Ben kendimi anlatayım benim iş hayatım 14 yasında tamamıyle basladı. Babamın kalp krizi butun işlerin bir anda bana yıkılmasıyla oldu. Ne kardesim ne de amcam olması büyük sormlulukları basıma getirdi. Biraz da hırslı olmam ve babamın yolunda devam etmek istemem her seyi bana getirdi. o gündür bu gündür hala işlerin yogun kısmı bende sıkılmıyorum bunalmıyorum sürekli azim sürekli güç ile her sene bir seyler katıyorum kendime. Bunun nedeni ise BU İŞİ HEM SEVMEK HEM DE ÇEKİRDEKTEN PİŞMEKLE ALAKALI.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
GÜNÜMÜZDE İYİ BİR ÇİFTÇİ NASIL YETİŞİR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt