PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Günün Fotoğrafı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1248046" data-attributes="member: 77558"><p>Şeker oranını tam bilmiyoruz. İlk kamyonu dün doldurduk. Alıcı bugün kantara çıkacakmış. </p><p></p><p>Fabrikaya satmak için kota satın almak gerekiyor ve zahmetli. Pancar parası çıktığı gün kime resmi olarak borcun varsa sana içinden alıp veriyorlar.Bi kere hatırlıyorum 10 yaşında felandım , babam arkadaşına kefil olmuştu. Borcu ödemedi mal sahibi. Elimize o senelerde para hiç geçmedi. Babam sırf bu yüzden pancarı bitirdi.</p><p></p><p> Bu sene ekmeyecektik aslında damlama kısa geldi. Fazlalığa pancar ektik.12 dekar kadar.Onuda fabrikadan bağımsız sattık zaten. Ekilecekse ve alıcı garantisi varsa böylesi daha mantıklı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1248046, member: 77558"] Şeker oranını tam bilmiyoruz. İlk kamyonu dün doldurduk. Alıcı bugün kantara çıkacakmış. Fabrikaya satmak için kota satın almak gerekiyor ve zahmetli. Pancar parası çıktığı gün kime resmi olarak borcun varsa sana içinden alıp veriyorlar.Bi kere hatırlıyorum 10 yaşında felandım , babam arkadaşına kefil olmuştu. Borcu ödemedi mal sahibi. Elimize o senelerde para hiç geçmedi. Babam sırf bu yüzden pancarı bitirdi. Bu sene ekmeyecektik aslında damlama kısa geldi. Fazlalığa pancar ektik.12 dekar kadar.Onuda fabrikadan bağımsız sattık zaten. Ekilecekse ve alıcı garantisi varsa böylesi daha mantıklı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Günün Fotoğrafı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt