PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Günün Fotoğrafı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1315312" data-attributes="member: 6672"><p>Altta palet var ama arasıra kontrol ederim Merhabalar </p><p>Bende gecen sene son zaman aldım 1500 civarı yonca bagladım kendimin 1000 balya ortalama yoncam olur ve cevrede makina fazla yok ot yulaf zamanı cok sıkınti birde yoncada etrafta cok yoncayı istedin zaman bağlayamazsın ya gece yada sabah erken saatte bende ilk başta 10 bin yapsam yeter diyodum ama şuan muşteriler yeni sezon icin anlaşma yapmak istiyor 3 bin 5 bin balyalik müsteriler var benim makina paksan super s8002e 3 ipli hasbaysız ama istesem hasbay takiliyor samanla işim yok benim yunus modeli biraz daha büyuk makina en az 10 15 hp daha büyük traktor gerekiyor diye biliyorum ama otta farketmez gibi bende yeniyim daha bu işte [emoji846]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1315312, member: 6672"] Altta palet var ama arasıra kontrol ederim Merhabalar Bende gecen sene son zaman aldım 1500 civarı yonca bagladım kendimin 1000 balya ortalama yoncam olur ve cevrede makina fazla yok ot yulaf zamanı cok sıkınti birde yoncada etrafta cok yoncayı istedin zaman bağlayamazsın ya gece yada sabah erken saatte bende ilk başta 10 bin yapsam yeter diyodum ama şuan muşteriler yeni sezon icin anlaşma yapmak istiyor 3 bin 5 bin balyalik müsteriler var benim makina paksan super s8002e 3 ipli hasbaysız ama istesem hasbay takiliyor samanla işim yok benim yunus modeli biraz daha büyuk makina en az 10 15 hp daha büyük traktor gerekiyor diye biliyorum ama otta farketmez gibi bende yeniyim daha bu işte [emoji846] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Günün Fotoğrafı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt