PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1296324" data-attributes="member: 6672"><p>2016 temmuzda arçelik 123 ekran led tv busene ramazan arfe günü letler gitti bayram die servise haber vermedim garantide bayramın 2. Günü bityormuştu servisi aradım bayramdan sonra 1 hafta önce bitmis dedi garantiye girmedi 1200 tl masraf cikardi bende bi arkadaş tavsiyesi ile disarda yaptirdim yapan kiside baska yere yaptiryomus 600 tl ye yaptirdim komple yenisi takilcak dedi ama sadice yanan ldler degismis 15 gun sonra yine ayni oldu tekrar gitti tamire 50 tl de yol parasi verdim geldi 1 ay sonra yine ayni oldu simdi 1 hafta oldu daha gelmedi bidaha para vermicem beni kandirdi komple degismedi kesin ledler bekliyom simdi bidaha ayni olursa onun dukkanin onunde parcalicam tv yi okadar sinirim bozuk</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1296324, member: 6672"] 2016 temmuzda arçelik 123 ekran led tv busene ramazan arfe günü letler gitti bayram die servise haber vermedim garantide bayramın 2. Günü bityormuştu servisi aradım bayramdan sonra 1 hafta önce bitmis dedi garantiye girmedi 1200 tl masraf cikardi bende bi arkadaş tavsiyesi ile disarda yaptirdim yapan kiside baska yere yaptiryomus 600 tl ye yaptirdim komple yenisi takilcak dedi ama sadice yanan ldler degismis 15 gun sonra yine ayni oldu tekrar gitti tamire 50 tl de yol parasi verdim geldi 1 ay sonra yine ayni oldu simdi 1 hafta oldu daha gelmedi bidaha para vermicem beni kandirdi komple degismedi kesin ledler bekliyom simdi bidaha ayni olursa onun dukkanin onunde parcalicam tv yi okadar sinirim bozuk [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt