PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1326807" data-attributes="member: 6672"><p>Karpuzun damlama ve malc naylon serme işinde tamam</p><p>Bu makina 5 ortak senede en fazla yarım gün lazım oluyor diger ortak benden önce akşamdan takmış aradım saat 12 gibi iş biter dedi tamam ozman dedim 11 gibi köye gectim 12 gibi aradim daha yarı olmadı dedi saat 1 de aradim 1 saat ışim var dedi saat 2 de aradım 1 saata köydeyim dedi sonra 3 gibi geldi ben işe başlayınca kadar 3,5 oldu neyse başladık babamla ikimiz hava bi soguk bi soğuk 1000 mt kadar serdik birde rüzgar hava yağdı yagcak neyse 1000 mt kadar kaldı hava karardı bırakcam bi yağarsa iş kalcak son 150 mt kala malç naylon bitti o arada yağmur çiselemeye başladı iyi soğuk yidik yine [emoji67][emoji264][emoji846][emoji525]</p><p>[ATTACH=full]46404[/ATTACH][ATTACH=full]46405[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1326807, member: 6672"] Karpuzun damlama ve malc naylon serme işinde tamam Bu makina 5 ortak senede en fazla yarım gün lazım oluyor diger ortak benden önce akşamdan takmış aradım saat 12 gibi iş biter dedi tamam ozman dedim 11 gibi köye gectim 12 gibi aradim daha yarı olmadı dedi saat 1 de aradim 1 saat ışim var dedi saat 2 de aradım 1 saata köydeyim dedi sonra 3 gibi geldi ben işe başlayınca kadar 3,5 oldu neyse başladık babamla ikimiz hava bi soguk bi soğuk 1000 mt kadar serdik birde rüzgar hava yağdı yagcak neyse 1000 mt kadar kaldı hava karardı bırakcam bi yağarsa iş kalcak son 150 mt kala malç naylon bitti o arada yağmur çiselemeye başladı iyi soğuk yidik yine [emoji67][emoji264][emoji846][emoji525] [ATTACH=full]46404[/ATTACH][ATTACH=full]46405[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt