PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1351426" data-attributes="member: 78170"><p>400 tl icar çok abi 7 tonda alırsan çok birşey kalmaz 400 tl bırakır dekarda anca dönüme boru maliyeti 2 bin en aşağı sulama sistemi maliyeti eğer makina alırsan 100 bin bir söküm makinası diğer kurum çapa falan 50 bin tutar bu makinaları alırsan normal ikinci el iş görür bir çift çeker ikinci el 100 binde o tutar </p><p></p><p>Gelelim avantajına amcam bana para ile ekipmanı ile iş yapacak birini bulurdersen olur bir 20 dekar ek dene </p><p>Ama bu bir bataklık içine çekiyor haberin olsun dayanamıyor insan ben hersene çoğalıyorum [emoji3]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1351426, member: 78170"] 400 tl icar çok abi 7 tonda alırsan çok birşey kalmaz 400 tl bırakır dekarda anca dönüme boru maliyeti 2 bin en aşağı sulama sistemi maliyeti eğer makina alırsan 100 bin bir söküm makinası diğer kurum çapa falan 50 bin tutar bu makinaları alırsan normal ikinci el iş görür bir çift çeker ikinci el 100 binde o tutar Gelelim avantajına amcam bana para ile ekipmanı ile iş yapacak birini bulurdersen olur bir 20 dekar ek dene Ama bu bir bataklık içine çekiyor haberin olsun dayanamıyor insan ben hersene çoğalıyorum [emoji3] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt