PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yunus sarı" data-source="post: 1360604" data-attributes="member: 85293"><p>İlk yonca 7.5 dönümdü 500 M2 yeni yapacagım evin temeline gitti. Daha avlu felan derken pek bişe kalmaz 5-6 dönüm kalır.</p><p>Yeni ektiğimde 44.700 M2.</p><p>Okul ve iş mevzusuna gelince çoğu şey aynı Akif bi yerden sonra sıkıyor başka bişey lerle ilgilenmek istiyorsun</p><p></p><p>Ben üniversiteyi bırakırken aklımda bambaşka iş fikirleri vardı. Bıraktıktan sonraki gün gözümü bizim fabrikada açtım.2010 dan bu yana araya sadece askerlik girdi sürekli fabrikada çalışıyorum. Çok şükür işimizde oluyor.</p><p>Arada bu şekil il dışı işlerim oluyor. Şuan konyadayım sabah burdur a geçecem ordan İstanbul sonra Ankara ordanda Malatya ya geçecem Allah nasip ederse.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yunus sarı, post: 1360604, member: 85293"] İlk yonca 7.5 dönümdü 500 M2 yeni yapacagım evin temeline gitti. Daha avlu felan derken pek bişe kalmaz 5-6 dönüm kalır. Yeni ektiğimde 44.700 M2. Okul ve iş mevzusuna gelince çoğu şey aynı Akif bi yerden sonra sıkıyor başka bişey lerle ilgilenmek istiyorsun Ben üniversiteyi bırakırken aklımda bambaşka iş fikirleri vardı. Bıraktıktan sonraki gün gözümü bizim fabrikada açtım.2010 dan bu yana araya sadece askerlik girdi sürekli fabrikada çalışıyorum. Çok şükür işimizde oluyor. Arada bu şekil il dışı işlerim oluyor. Şuan konyadayım sabah burdur a geçecem ordan İstanbul sonra Ankara ordanda Malatya ya geçecem Allah nasip ederse. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt