PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Baki TÜRKOĞLU" data-source="post: 1378125" data-attributes="member: 74281"><p>Erkunt düşüncem piyasasına bakıyorum takas edeyim dedim üç beş yere teklif ettim gelen cevaplar biz üste alabileceğimiz modellerle takas ederiz vereceğimizle olmaz dediler düşüncem bi 100 veya 110 hangisi olursaydı üste verdikleriylede yanına bi mf 135 alırım diyordum olmadı hayırlısı olsun </p><p></p><p>Same vites olarakta fazla galiba erkunttan 20 + 20 bendeki pulluk olarakta 5 - 12 geniş ara kullanıyorum çizelde uzun bacak 9'lu , geçen hafta pullukta net ölçüm yaptım 13 dönüm yere 45 litre yaktı dün çizelle net ölçüm yaptım 20 dönüm yere (pullukla sürülmüş ikiledik) 45 litre yaktı SDF grup yakıtıyla ünlenmiş bi traktör firması bendeki sünger gibi çekiyor yakıt çok geldi bana</p><p></p><p>6.060 saate geldi sibop ayarı istiyor galiba motoruna ilk defa anahtar değecek..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baki TÜRKOĞLU, post: 1378125, member: 74281"] Erkunt düşüncem piyasasına bakıyorum takas edeyim dedim üç beş yere teklif ettim gelen cevaplar biz üste alabileceğimiz modellerle takas ederiz vereceğimizle olmaz dediler düşüncem bi 100 veya 110 hangisi olursaydı üste verdikleriylede yanına bi mf 135 alırım diyordum olmadı hayırlısı olsun Same vites olarakta fazla galiba erkunttan 20 + 20 bendeki pulluk olarakta 5 - 12 geniş ara kullanıyorum çizelde uzun bacak 9'lu , geçen hafta pullukta net ölçüm yaptım 13 dönüm yere 45 litre yaktı dün çizelle net ölçüm yaptım 20 dönüm yere (pullukla sürülmüş ikiledik) 45 litre yaktı SDF grup yakıtıyla ünlenmiş bi traktör firması bendeki sünger gibi çekiyor yakıt çok geldi bana 6.060 saate geldi sibop ayarı istiyor galiba motoruna ilk defa anahtar değecek.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt