PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1383651" data-attributes="member: 75269"><p>[ATTACH]57115[/ATTACH][ATTACH]57114[/ATTACH][ATTACH]57113[/ATTACH][ATTACH]57112[/ATTACH][ATTACH]57111[/ATTACH]</p><p>Kabinli bir traktör şart; daa bu gidişle zor alacaz gibi ayaz yüzümü yakmış traktörden indiğimde ayak parmaklarımı geçtim sağ ayağımı hissetmiyodum </p><p>Geçenlerde geri geri giderken arkada mibzer var 17 balta makina dolu gece saat tam yarım tarlalar arasında 40 cm kot farkı var geç fark ettim bi vurdum makinayı sol alttan ahaa sol kol kırıldı tam ortadan aldıkmı başa belayı telaşla fotolamak aklıma gelmedi saat 4-5 civarı yağmur gösteriyor havanın arkasında hep yağmur buğdayı ektik ektik yoksa hapı yuttuk kollar kastı öle böle çıkardım Allahtan kaynak makina var elimden gelir ağır sanayide çalışımışlığımız var yoksa bekleki sabahı sanayinin yolu tuta ustayı gözle </p><p>Şimdi püf nokta parçaları birleştirdik üstüne geç kaynağı deģil her iki tarafında kenarlarını 3-4ml taşılıyoruz veya ince taş ucu ile keser gibi bi yol yapıyoruz 4-5ml derinlikte kaynak çeliği erdiğinde içine dolsun kaynaması iyi ve sağlam olsun diye ben biraz daha derin yaptım bu tip durumlarda ince elektrot uç kullanmayın bir numara büyük olsun çapak yapmadan tek hamlede kaynağı çekin çurufunu temizleyin ve dövün sıcağıyla hemen gelmesi gitmesi sökmesi takması derken 2 gibi mibzer çiziye tekrar soktuk 6.5 / 5 / 3.5 ektik son bi kaç sıra kaldı karla karışık 5.30 civarı başladı rahmet tekerlere sardı 5 dönüm son tarlayı ekemedim nasip olmadı artık arpa ekecez nasip olursa ama 65/75 arası Kabinli çeker bi traktör hep beynimi kemiriyor ama zor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1383651, member: 75269"] [ATTACH]57115[/ATTACH][ATTACH]57114[/ATTACH][ATTACH]57113[/ATTACH][ATTACH]57112[/ATTACH][ATTACH]57111[/ATTACH] Kabinli bir traktör şart; daa bu gidişle zor alacaz gibi ayaz yüzümü yakmış traktörden indiğimde ayak parmaklarımı geçtim sağ ayağımı hissetmiyodum Geçenlerde geri geri giderken arkada mibzer var 17 balta makina dolu gece saat tam yarım tarlalar arasında 40 cm kot farkı var geç fark ettim bi vurdum makinayı sol alttan ahaa sol kol kırıldı tam ortadan aldıkmı başa belayı telaşla fotolamak aklıma gelmedi saat 4-5 civarı yağmur gösteriyor havanın arkasında hep yağmur buğdayı ektik ektik yoksa hapı yuttuk kollar kastı öle böle çıkardım Allahtan kaynak makina var elimden gelir ağır sanayide çalışımışlığımız var yoksa bekleki sabahı sanayinin yolu tuta ustayı gözle Şimdi püf nokta parçaları birleştirdik üstüne geç kaynağı deģil her iki tarafında kenarlarını 3-4ml taşılıyoruz veya ince taş ucu ile keser gibi bi yol yapıyoruz 4-5ml derinlikte kaynak çeliği erdiğinde içine dolsun kaynaması iyi ve sağlam olsun diye ben biraz daha derin yaptım bu tip durumlarda ince elektrot uç kullanmayın bir numara büyük olsun çapak yapmadan tek hamlede kaynağı çekin çurufunu temizleyin ve dövün sıcağıyla hemen gelmesi gitmesi sökmesi takması derken 2 gibi mibzer çiziye tekrar soktuk 6.5 / 5 / 3.5 ektik son bi kaç sıra kaldı karla karışık 5.30 civarı başladı rahmet tekerlere sardı 5 dönüm son tarlayı ekemedim nasip olmadı artık arpa ekecez nasip olursa ama 65/75 arası Kabinli çeker bi traktör hep beynimi kemiriyor ama zor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt