PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HarunAkgn7468" data-source="post: 1389573" data-attributes="member: 82659"><p>Abi 58 benim değil hemen yan komşumuzda evler dip dibe kendi şuan için memnun 8+8 olan model bu ben sana şöyle diyim bi kez aküsü değişti kaçak varmış galiba bi kez debriyaj teli koptu anlattığına göre tel bi yere dokunuyomuş içerde değiştikten sonra bişey olmadı galiba debriyaj sertti debriyaj yayını çıkardılar bi kerede oks bozuldu galiba komşumuz aslında 12+12 olan modeli istemişti ama yanlış gelmiş öyle oluncada aradaki farkı para olarak iade etti bayi. Çekişinden memnun diye biliyorum 4 lü 10 numara alpler pulluk kullaniyo debriyaj sertliği galiba kronik 58 lerde geri kalanlarda zaten garantiden yapıldı diye biliyorum bence güzel traktör uzun duruyo benim görüşüm bu yönde 2016 model.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HarunAkgn7468, post: 1389573, member: 82659"] Abi 58 benim değil hemen yan komşumuzda evler dip dibe kendi şuan için memnun 8+8 olan model bu ben sana şöyle diyim bi kez aküsü değişti kaçak varmış galiba bi kez debriyaj teli koptu anlattığına göre tel bi yere dokunuyomuş içerde değiştikten sonra bişey olmadı galiba debriyaj sertti debriyaj yayını çıkardılar bi kerede oks bozuldu galiba komşumuz aslında 12+12 olan modeli istemişti ama yanlış gelmiş öyle oluncada aradaki farkı para olarak iade etti bayi. Çekişinden memnun diye biliyorum 4 lü 10 numara alpler pulluk kullaniyo debriyaj sertliği galiba kronik 58 lerde geri kalanlarda zaten garantiden yapıldı diye biliyorum bence güzel traktör uzun duruyo benim görüşüm bu yönde 2016 model. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt