PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1416952" data-attributes="member: 76199"><p>Şeker hastası her çeşit balı yememelidir.</p><p>Tutak bal olur , acı bal olur , çay kaşığı ile yenebilecek bal çeşitleri olur.</p><p>Kestane balı da hafiften acımsı oluyor, herkes beğenmiyor.</p><p>Balın cam kavanozda muhafaza edilmesi de önemlidir.</p><p>Katı halde tüketmeyi sevmeyen kişiler ılık suda eritip yiyebilir.</p><p>Marketlerde bal katı halde satılması gerekiyor.</p><p>55 C üzeri ısıtılıp rafa konan balın besin değerleri azalıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1416952, member: 76199"] Şeker hastası her çeşit balı yememelidir. Tutak bal olur , acı bal olur , çay kaşığı ile yenebilecek bal çeşitleri olur. Kestane balı da hafiften acımsı oluyor, herkes beğenmiyor. Balın cam kavanozda muhafaza edilmesi de önemlidir. Katı halde tüketmeyi sevmeyen kişiler ılık suda eritip yiyebilir. Marketlerde bal katı halde satılması gerekiyor. 55 C üzeri ısıtılıp rafa konan balın besin değerleri azalıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt