PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1438306" data-attributes="member: 59451"><p>Bana yardıma geldi ilk defa birisi, neler yapıyon dedimde anlattıklarını aktarayım.... Borçlardan traktörüde sattım tarlaları icara verdiydim abi, şimdi sağa sola çalışmaya gidiyom, icar tutan yerleri sürmüştü napıcaz adamım durum kötü diyor, baktım geri verecek neredeyse, az indirelim icarı dedi, olmaz hepsi 2 kileden anlaştık pişmiş aşa su katılmaz, ama sen zorlanma sulaklar 2 den inmem kıraçları 1 kile yaparım, arkadaşlığımız var işin yarım kalmasın yerleri sürdün hazırladın hiçolmazsa tamamına çık deyiverdim, lakin hepsini indir diyor, sen bu kadarını bulduğuna dua et bak ben traktörü verdim biliyosun geri almıyım başkasına vermiyim dedim, gitti bakalım napacak abi zor oldu diyor.1 kile 2 kile kaç lira yapıyor icar işte hesaplayın, gübrenin çuvalı 931 lira tarım kredi kooperatifinde, neylen ekecek adam.</p><p></p><p></p><p> Şimdi 1000 lira 1300 lira verenin tuzu kurudur, hani çiftçinin malı para edecek umuduna kapılan var herdaim, çünkü basında medyada heryerde gıda ve enerji krizi haberi var, o yok bu yok deyince tuzu kurular bile yapmadığı işi yapıp vole vuracak aklı sıra, yedirirlermi hiç düşünmüyorlar, mesele bundan ibaret, fakat rakamı absürt yükseltenler sayesinde bu taraftakilerde coşuyor birbirini sıkıştırıyor, herşey karman çorman oldu vesselam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1438306, member: 59451"] Bana yardıma geldi ilk defa birisi, neler yapıyon dedimde anlattıklarını aktarayım.... Borçlardan traktörüde sattım tarlaları icara verdiydim abi, şimdi sağa sola çalışmaya gidiyom, icar tutan yerleri sürmüştü napıcaz adamım durum kötü diyor, baktım geri verecek neredeyse, az indirelim icarı dedi, olmaz hepsi 2 kileden anlaştık pişmiş aşa su katılmaz, ama sen zorlanma sulaklar 2 den inmem kıraçları 1 kile yaparım, arkadaşlığımız var işin yarım kalmasın yerleri sürdün hazırladın hiçolmazsa tamamına çık deyiverdim, lakin hepsini indir diyor, sen bu kadarını bulduğuna dua et bak ben traktörü verdim biliyosun geri almıyım başkasına vermiyim dedim, gitti bakalım napacak abi zor oldu diyor.1 kile 2 kile kaç lira yapıyor icar işte hesaplayın, gübrenin çuvalı 931 lira tarım kredi kooperatifinde, neylen ekecek adam. Şimdi 1000 lira 1300 lira verenin tuzu kurudur, hani çiftçinin malı para edecek umuduna kapılan var herdaim, çünkü basında medyada heryerde gıda ve enerji krizi haberi var, o yok bu yok deyince tuzu kurular bile yapmadığı işi yapıp vole vuracak aklı sıra, yedirirlermi hiç düşünmüyorlar, mesele bundan ibaret, fakat rakamı absürt yükseltenler sayesinde bu taraftakilerde coşuyor birbirini sıkıştırıyor, herşey karman çorman oldu vesselam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt