PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1440043" data-attributes="member: 25443"><p>Dün koyunlari verdik</p><p>1215 tl tanesi peşin parayı aldik</p><p>Gönen den aracı aldı</p><p>Cok kurak bir yıl mera yok hazira dayanıyor iş ben inek koyun kuru tarım yetişemiyorum</p><p>Bu sabah yerleri sessiz kaldı koyunlarin ister istemez etkiliyor insani kendimi bildim bileli vardi hep koyun</p><p>Babam öleli iki yıl oldu babam koyuncuydu esas benim oğluma vasiyet etti bakın dedi ama oğlumda başka işe gidiyor güvenlik görevlisi</p><p>Bana kalıyor iş</p><p>Babam olsaydı rahmetli sattirmazdi</p><p>4 tane koyuna bakamadiniz be satıyorsunuz derdi</p><p>Bende satamazdim ama oğlum internete koymuş kaldır dedim gelcek dolandırici ugrascaz dedim</p><p>Ama kurtardı benide</p><p>Yaş benimde 52 oldu şimdi sıra ineklerde genç olacaksın koşturacaksın</p><p>Rabbim sağlık sıhhat versin herkese İşiniz gücünüz rast gitsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1440043, member: 25443"] Dün koyunlari verdik 1215 tl tanesi peşin parayı aldik Gönen den aracı aldı Cok kurak bir yıl mera yok hazira dayanıyor iş ben inek koyun kuru tarım yetişemiyorum Bu sabah yerleri sessiz kaldı koyunlarin ister istemez etkiliyor insani kendimi bildim bileli vardi hep koyun Babam öleli iki yıl oldu babam koyuncuydu esas benim oğluma vasiyet etti bakın dedi ama oğlumda başka işe gidiyor güvenlik görevlisi Bana kalıyor iş Babam olsaydı rahmetli sattirmazdi 4 tane koyuna bakamadiniz be satıyorsunuz derdi Bende satamazdim ama oğlum internete koymuş kaldır dedim gelcek dolandırici ugrascaz dedim Ama kurtardı benide Yaş benimde 52 oldu şimdi sıra ineklerde genç olacaksın koşturacaksın Rabbim sağlık sıhhat versin herkese İşiniz gücünüz rast gitsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt