PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1445316" data-attributes="member: 95971"><p>Bugün Turan marka pulluğum ve 5li dipkazanım geldi</p><p>-140X140 şase, pimkesen</p><p>-döndürme merkezli</p><p>-18inç yaba kulaklı, anız gömen yapraklı</p><p>-95 cm tabak aralı, yüksek bacaklı(standarttan 10cm daha yüksek)</p><p>-yol konumlu lastik tekerli</p><p>Genel olarak özellikler bu şekilde.kombinasyonu oluştururken fabrikada çok yardımcı oldular.</p><p>Pulluk traktörle çok uyumlu oldu, pulluğu atınca traktör oturup gidiyor.</p><p>6714s'in kaldırma kapasitesi anca yetiyor.</p><p>Yaptığım işlere özen göstermeyi severim ve pulluğun sürümünü çok beğendim.</p><p>Eskişehirli olanlara özellikle tavsiye ediyorum, pulluk almadan turan fabrikasına bi uğrasınlar.bayiyle muhatap olmakla direkt argeyi yapan teknik kişilerle muhatap olmak çok farklı.</p><p></p><p>patlatmayı deneyemedim, nasipse harmanda deneyeceğim.</p><p>bu malşnenin de başlıca fark yaratan özelliği hem önünde hem arkasında üç nokta askı sistemi olması.çok akılcı bir uygulama olmuş, bacakları ters çevirerek patlatmanın yönü değişir ya da ön hidrolikli traktörlerde kombine olarak tesviye amaçlı öne takılabilir.</p><p></p><p>ayrıca Eskişehir özen dizelde yaptırdığım yazılım işleminden de çok memnunum, traktörün çekişi ciddi derece fark etmiş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1445316, member: 95971"] Bugün Turan marka pulluğum ve 5li dipkazanım geldi -140X140 şase, pimkesen -döndürme merkezli -18inç yaba kulaklı, anız gömen yapraklı -95 cm tabak aralı, yüksek bacaklı(standarttan 10cm daha yüksek) -yol konumlu lastik tekerli Genel olarak özellikler bu şekilde.kombinasyonu oluştururken fabrikada çok yardımcı oldular. Pulluk traktörle çok uyumlu oldu, pulluğu atınca traktör oturup gidiyor. 6714s'in kaldırma kapasitesi anca yetiyor. Yaptığım işlere özen göstermeyi severim ve pulluğun sürümünü çok beğendim. Eskişehirli olanlara özellikle tavsiye ediyorum, pulluk almadan turan fabrikasına bi uğrasınlar.bayiyle muhatap olmakla direkt argeyi yapan teknik kişilerle muhatap olmak çok farklı. patlatmayı deneyemedim, nasipse harmanda deneyeceğim. bu malşnenin de başlıca fark yaratan özelliği hem önünde hem arkasında üç nokta askı sistemi olması.çok akılcı bir uygulama olmuş, bacakları ters çevirerek patlatmanın yönü değişir ya da ön hidrolikli traktörlerde kombine olarak tesviye amaçlı öne takılabilir. ayrıca Eskişehir özen dizelde yaptırdığım yazılım işleminden de çok memnunum, traktörün çekişi ciddi derece fark etmiş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt