PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1446321" data-attributes="member: 95971"><p>İkinci parti azot uygulamasına başladım(15kg üre)</p><p>İlk başta sıvı gübre uyguladım, arkasına 20 kg sülfat uyguladım</p><p>Ondan sonra yağışlardan dolayı tarlaya giremedik.</p><p>Sırada ikinci parti sıvı gübre uygulaması vardı ama onu ertelemeyi tercih ettim</p><p>Çarşamba günü yağış bekliyoruz, beklediğimiz yağış üç beş günlük yağış dalgasına döner tarlaya giremeyiz korkusuyla bugün hızlıca üre serpmeye başladım.</p><p>Toprak tavlı, teker toplamıyor ama ekini biraz çakıyor, zararı olacaktır, gübre geçe kalıp da yağışları kaçırmaktansa bu zararı tercih ettik.</p><p>Bundan sonra ilk fırsatta ikinci parti sıvı gübreyle ot ilacı uygulayacağım</p><p>Sonra arayı fazla açmadan üçüncü parti sıvı gübreyle pas ilacı uygulayıp daha tarlaya girmeyeceğim</p><p></p><p>Otomatik dümenleme sayesinde gecemiz gündüz oluyor.gece gübre serpmeyi geçin gündüz bile kimi sıra 10 metre kimi sıra 20 metre arayla dönüş yapardık.</p><p>Standart aralıklarla dönüşlerimizi yapıyoruz, kalibrasyonla ilgili sorunlarımız büyük oranda ortadan kalktı, gübre dengeli düşüyor.</p><p></p><p>Tek fırfırlı gübre serpme makinem var memnun değilim, gübreyi tek taraflı atıyor.</p><p>Tarlayı dolana dolana işlem yapılırsa kusur ortadan kalkar ama gübre dolanarak atılmaz.</p><p>Çift fırfırlı makinelerden tavsiye edeceğiniz makine varsa tavsiyelerinizden faydalanmak isterim.dönder markanın son model ürünleri dikkatimi çekti.kullanan var mı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1446321, member: 95971"] İkinci parti azot uygulamasına başladım(15kg üre) İlk başta sıvı gübre uyguladım, arkasına 20 kg sülfat uyguladım Ondan sonra yağışlardan dolayı tarlaya giremedik. Sırada ikinci parti sıvı gübre uygulaması vardı ama onu ertelemeyi tercih ettim Çarşamba günü yağış bekliyoruz, beklediğimiz yağış üç beş günlük yağış dalgasına döner tarlaya giremeyiz korkusuyla bugün hızlıca üre serpmeye başladım. Toprak tavlı, teker toplamıyor ama ekini biraz çakıyor, zararı olacaktır, gübre geçe kalıp da yağışları kaçırmaktansa bu zararı tercih ettik. Bundan sonra ilk fırsatta ikinci parti sıvı gübreyle ot ilacı uygulayacağım Sonra arayı fazla açmadan üçüncü parti sıvı gübreyle pas ilacı uygulayıp daha tarlaya girmeyeceğim Otomatik dümenleme sayesinde gecemiz gündüz oluyor.gece gübre serpmeyi geçin gündüz bile kimi sıra 10 metre kimi sıra 20 metre arayla dönüş yapardık. Standart aralıklarla dönüşlerimizi yapıyoruz, kalibrasyonla ilgili sorunlarımız büyük oranda ortadan kalktı, gübre dengeli düşüyor. Tek fırfırlı gübre serpme makinem var memnun değilim, gübreyi tek taraflı atıyor. Tarlayı dolana dolana işlem yapılırsa kusur ortadan kalkar ama gübre dolanarak atılmaz. Çift fırfırlı makinelerden tavsiye edeceğiniz makine varsa tavsiyelerinizden faydalanmak isterim.dönder markanın son model ürünleri dikkatimi çekti.kullanan var mı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt