PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1446526" data-attributes="member: 25349"><p>Tarlaların küçük parçalar halinde olması sorun ama toplamda 200 dekar yer işlerseniz tatmin edici sonuç alırsınız.İcar kontratlarınızı uzun vadeli yapın.</p><p>İki tekerli damperli römork 2.el işinizi görür,şart. Merzifon yapımı arkası merdaneli uygun fiyatlı sıfır tırmık Havza'da vardı, Ben kombi kürümü almasam onu alırdım.Ekim öncesi son işlem için çok uygun,merdaneyi askıya alınca normal tırmık oluyor..Benim babadan kalan gübresiz Şakalak mibzerim olmasına rağmen gübresiz diye ,parayla gübreliye ektiriyorum.Mısır için havalı mibzere zaten para bağlamam.Böyle işler için taşeron kullanın, para bağlamayın, bakım ve koruma içinde uğraşmamış olursunuz.Balya makinesi apayrı bir uzmanlık.Yapılan işe değmesi gerekli.Bizde binlerce dekar buğday ekilir,kimsenin balya makinesi yoktur,uğraşmazlar, hizmeti satın alırlar ben dahil.Adanalı,Çorumlu balyacılar o işi yapar.Çok karlı olsa bizimkiler hemen alırdı.İyi bir pulluk almanız gerekir, onun tasarrufu olmaz.Orta karar bir kültivatör ya da tiller de gerekir. Tarla düzeltmeye 20X20 çam tomruktan bir tapan da yaptırınca işler su gibi akar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1446526, member: 25349"] Tarlaların küçük parçalar halinde olması sorun ama toplamda 200 dekar yer işlerseniz tatmin edici sonuç alırsınız.İcar kontratlarınızı uzun vadeli yapın. İki tekerli damperli römork 2.el işinizi görür,şart. Merzifon yapımı arkası merdaneli uygun fiyatlı sıfır tırmık Havza'da vardı, Ben kombi kürümü almasam onu alırdım.Ekim öncesi son işlem için çok uygun,merdaneyi askıya alınca normal tırmık oluyor..Benim babadan kalan gübresiz Şakalak mibzerim olmasına rağmen gübresiz diye ,parayla gübreliye ektiriyorum.Mısır için havalı mibzere zaten para bağlamam.Böyle işler için taşeron kullanın, para bağlamayın, bakım ve koruma içinde uğraşmamış olursunuz.Balya makinesi apayrı bir uzmanlık.Yapılan işe değmesi gerekli.Bizde binlerce dekar buğday ekilir,kimsenin balya makinesi yoktur,uğraşmazlar, hizmeti satın alırlar ben dahil.Adanalı,Çorumlu balyacılar o işi yapar.Çok karlı olsa bizimkiler hemen alırdı.İyi bir pulluk almanız gerekir, onun tasarrufu olmaz.Orta karar bir kültivatör ya da tiller de gerekir. Tarla düzeltmeye 20X20 çam tomruktan bir tapan da yaptırınca işler su gibi akar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt