PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1451417" data-attributes="member: 59451"><p>Benim bugünkü işim, muhteşem yüzyılımızı yaşarken haberlere göz atmak.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonomi/kdv-artis-karari-resmi-gazetede-7735924/[/URL]</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]76240[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>2 gün önce akşam haberinde şu vardı, duyanlar olmuştur.</p><p></p><p>Kur korumalı hesaplardaki ana parayı hazine ödemeyecekmiş, neymiş? merkez bankası ödeyecekmiş.</p><p></p><p>Para basarak ödeyecekler</p><p></p><p>yeni 500 lük 1000 lik ve 2000 likleri basar öderler, amma velakin enflasyonu siz tahmin edin, devalüasyou siz tahmin edin artık, tabi tahmin oranlarınız tutturabilirseniz şanslısınız, öyle tüik veya haberlerdeki oranlara bakarak tahmin ederseniz hapı yuttuğunuzun resmidir.</p><p></p><p>Bunu niçin yazıyorum, devalüasyon enflasyon sarmalında en çok kaybeden üreticiler olacaktırda ondan, bundan kaçarınız hiç yok, bizzat oluşan bu ortam tarafından ürettim kazanıcam umudunuz sömürülecek, eriyecek, elinze avucunuza geçecek miktarın satınalma gücü yokolacak, buna göre kendinizi ayaramanızda fayda var, çünkü Türkiyenin yüzyılına başladık biliyorsunuz, görüyorusunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1451417, member: 59451"] Benim bugünkü işim, muhteşem yüzyılımızı yaşarken haberlere göz atmak. [URL unfurl="true"]https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonomi/kdv-artis-karari-resmi-gazetede-7735924/[/URL] [ATTACH type="full" alt="1688717117734.png"]76240[/ATTACH] 2 gün önce akşam haberinde şu vardı, duyanlar olmuştur. Kur korumalı hesaplardaki ana parayı hazine ödemeyecekmiş, neymiş? merkez bankası ödeyecekmiş. Para basarak ödeyecekler yeni 500 lük 1000 lik ve 2000 likleri basar öderler, amma velakin enflasyonu siz tahmin edin, devalüasyou siz tahmin edin artık, tabi tahmin oranlarınız tutturabilirseniz şanslısınız, öyle tüik veya haberlerdeki oranlara bakarak tahmin ederseniz hapı yuttuğunuzun resmidir. Bunu niçin yazıyorum, devalüasyon enflasyon sarmalında en çok kaybeden üreticiler olacaktırda ondan, bundan kaçarınız hiç yok, bizzat oluşan bu ortam tarafından ürettim kazanıcam umudunuz sömürülecek, eriyecek, elinze avucunuza geçecek miktarın satınalma gücü yokolacak, buna göre kendinizi ayaramanızda fayda var, çünkü Türkiyenin yüzyılına başladık biliyorsunuz, görüyorusunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt