PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1455086" data-attributes="member: 95971"><p>Bugün mısırdan bir parça biçiyoruz</p><p>Nem 19 geliyor, nemler 20 altına düştükçe biçime devam edeceğim</p><p>Verim biçim sonunda 1800kg olarak şekillendi ancak bu verim beklentimizin %15 altında</p><p>Geçen sene aynı nemle 2030 kg biçmiştik</p><p>Bakım besleme bu sene daha güzeldi, iklimin olumsuz etkilerinden de çok etkilenmedik.geçen seneyle aramızdaki en büyük fark sıra üzeri mesafeydi.geçen sene 11cm arayla ekmiştim, bu sene 15 cm ektim.</p><p>Seneye 12 cm arayla ereceğim</p><p>Düzeltme: kamyonlar beklediğimizden fazla kantar basmış, son olarak verim 1900 kg olarak şekillendi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1455086, member: 95971"] Bugün mısırdan bir parça biçiyoruz Nem 19 geliyor, nemler 20 altına düştükçe biçime devam edeceğim Verim biçim sonunda 1800kg olarak şekillendi ancak bu verim beklentimizin %15 altında Geçen sene aynı nemle 2030 kg biçmiştik Bakım besleme bu sene daha güzeldi, iklimin olumsuz etkilerinden de çok etkilenmedik.geçen seneyle aramızdaki en büyük fark sıra üzeri mesafeydi.geçen sene 11cm arayla ekmiştim, bu sene 15 cm ektim. Seneye 12 cm arayla ereceğim Düzeltme: kamyonlar beklediğimizden fazla kantar basmış, son olarak verim 1900 kg olarak şekillendi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt