PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cumhurrr" data-source="post: 1455217" data-attributes="member: 40947"><p>hocam çok açıklayıcı olmuş </p><p>bizim adana yöresinde bugday arkasına sadece log çekilir bunlar da bayagı buyuk demır loglardır.</p><p>boyutu yerden yukseklıgı 1 metredir en az o kadar buyuk log ve bunu şu şekılde çekerız </p><p>ekımı yaaprız bır motorun arkasına takar öyle çekeriz </p><p></p><p>goble ile tohum yatagı hazırladıgımızda tarlanın oturması için gobleyı 1 derin suruyoruz sonra tarlayı tersıne ksıık ayarlada sürüyoruz </p><p>gerekırse taban çekiyoruz </p><p>bnde tapan çekerek tesviye bozmak istemıyorum </p><p></p><p>genelde mibzer arkasında bu aleti gördüğüm için </p><p>bnde goble arkasına takarak tohum yatagını bastırmasını istiyorum</p><p></p><p>hatta bugdayı mıbzer haricinde ekeceksek</p><p>öncelike goble süreriz hemen fır fır ile bugdayı ekerız arkasına hemen goble ile süreriz bugdayın üstü kapasnın diye </p><p>bn goblenın arkasına takarak hem bastırmasını hem topragın oturmasını isityorum </p><p>bir daha log çekmek için tarlaya gitmek istemıyorum </p><p>artık amzot aldı başını gidiyor </p><p>hemde vakit kaybına neden oluyor </p><p></p><p>sizce deger mi almaya ? </p><p>amacım goble arkasına takarak sürüm sonrası tarlayı oturtmak ve ekım zamanı bugdayı topraga gömmesıne baskı yapmasına katkıda bulunmak heps i bu </p><p>ama bu ürün bızım yörede yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cumhurrr, post: 1455217, member: 40947"] hocam çok açıklayıcı olmuş bizim adana yöresinde bugday arkasına sadece log çekilir bunlar da bayagı buyuk demır loglardır. boyutu yerden yukseklıgı 1 metredir en az o kadar buyuk log ve bunu şu şekılde çekerız ekımı yaaprız bır motorun arkasına takar öyle çekeriz goble ile tohum yatagı hazırladıgımızda tarlanın oturması için gobleyı 1 derin suruyoruz sonra tarlayı tersıne ksıık ayarlada sürüyoruz gerekırse taban çekiyoruz bnde tapan çekerek tesviye bozmak istemıyorum genelde mibzer arkasında bu aleti gördüğüm için bnde goble arkasına takarak tohum yatagını bastırmasını istiyorum hatta bugdayı mıbzer haricinde ekeceksek öncelike goble süreriz hemen fır fır ile bugdayı ekerız arkasına hemen goble ile süreriz bugdayın üstü kapasnın diye bn goblenın arkasına takarak hem bastırmasını hem topragın oturmasını isityorum bir daha log çekmek için tarlaya gitmek istemıyorum artık amzot aldı başını gidiyor hemde vakit kaybına neden oluyor sizce deger mi almaya ? amacım goble arkasına takarak sürüm sonrası tarlayı oturtmak ve ekım zamanı bugdayı topraga gömmesıne baskı yapmasına katkıda bulunmak heps i bu ama bu ürün bızım yörede yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt