PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1455286" data-attributes="member: 95971"><p>Şu ayardan sonra yakıtım ciddi şekilde azaldı</p><p>Matematiğe tecrübeden çok güvenenler es geçmesin, şiddetle tavsiye ediyorum bu şekilde kusursuz pulluk ayarı yapmanızı.aynı ayar dönersiz pulluklar için de geçerlidir, dönersiz pulluklar sadece sol tekerlerle pullupun tekerini takoza alacak.</p><p>Burada ben 25 cm yükseklikte takoza alıp ayar verdim, tarla şartlarında 30 cm işledi.</p><p>Bir ayrı detay da bu ayarı yaptıktan sonra orta kolu pulluktaki yarıklı deliğe takacaksınız.pulluğun arka tarafı kendi tekerleğini üstünde sabit derinlikte hassasiyetsiz gidecek, hidrolik kollları sadece pulluğun ön tarafına hassasiyet verecek.yarıksız deliğe takınca tüm pulluğa hassasiyet veriyor, fazla hız yapınca pulluk dışarı atıyor ya da pulluk çızısı yılan yapıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1455286, member: 95971"] Şu ayardan sonra yakıtım ciddi şekilde azaldı Matematiğe tecrübeden çok güvenenler es geçmesin, şiddetle tavsiye ediyorum bu şekilde kusursuz pulluk ayarı yapmanızı.aynı ayar dönersiz pulluklar için de geçerlidir, dönersiz pulluklar sadece sol tekerlerle pullupun tekerini takoza alacak. Burada ben 25 cm yükseklikte takoza alıp ayar verdim, tarla şartlarında 30 cm işledi. Bir ayrı detay da bu ayarı yaptıktan sonra orta kolu pulluktaki yarıklı deliğe takacaksınız.pulluğun arka tarafı kendi tekerleğini üstünde sabit derinlikte hassasiyetsiz gidecek, hidrolik kollları sadece pulluğun ön tarafına hassasiyet verecek.yarıksız deliğe takınca tüm pulluğa hassasiyet veriyor, fazla hız yapınca pulluk dışarı atıyor ya da pulluk çızısı yılan yapıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt