PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="karga" data-source="post: 1456967" data-attributes="member: 54402"><p>Trakyada bu yıl firfirla ekim çok oldu özellikle büyük cifciler yetistiremedi ben mümkün olduğunca izli ekim yaptığı için baltalı mibzele ektim birkaç tarlayi tasli tarımöz le ektim o çamurda daha iyi gidiyor</p><p>Dün ekimi bitirdik dünden beri hava yağıyor</p><p>Togum yatağı hazırlama işi veresiye oldu aysan çekip ekildi yerler ilk bahar kurak giderse buğdaylar çok etkilenir</p><p>Ot ilacı atılmadı yerlere komşular dronlar ile atıyor 20kilo suyla atılan ilaçlar 1kilo suyla atılıyor bir sıkıntı olacaktır </p><p></p><p>Bu yıl buğday sezonu kötü başladı inşallah sonu iyi olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karga, post: 1456967, member: 54402"] Trakyada bu yıl firfirla ekim çok oldu özellikle büyük cifciler yetistiremedi ben mümkün olduğunca izli ekim yaptığı için baltalı mibzele ektim birkaç tarlayi tasli tarımöz le ektim o çamurda daha iyi gidiyor Dün ekimi bitirdik dünden beri hava yağıyor Togum yatağı hazırlama işi veresiye oldu aysan çekip ekildi yerler ilk bahar kurak giderse buğdaylar çok etkilenir Ot ilacı atılmadı yerlere komşular dronlar ile atıyor 20kilo suyla atılan ilaçlar 1kilo suyla atılıyor bir sıkıntı olacaktır Bu yıl buğday sezonu kötü başladı inşallah sonu iyi olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt