PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1461072" data-attributes="member: 6672"><p>Bugünde balya makinasının bakımını yaptım</p><p>Alt ust kızaklar değişti</p><p>Alt lama ve raylar bi sezon daha idare eder</p><p>Alt ust yan duvar sap tutucular gecen sene değiştiydi bu sezon gerek yok degişime</p><p>Piston kol burcu gecen sezon degişti bu sezon hic boşluk yapmasış degişime gerek kalmadı </p><p>İp fincqnlari 4 sezonda aşınmalar oldu cevire çevire artik yer kalmadı onları yeniledim</p><p>Piston bıcaklar tam otomatik makinada bilendi</p><p>İp kesici bıcaklar zımpara ile bilendi burc ve mafsallarda hic boşluk yok şuanda busezonda bakımı kendim yaptım 1 aydan az zamqn kqldı bizde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1461072, member: 6672"] Bugünde balya makinasının bakımını yaptım Alt ust kızaklar değişti Alt lama ve raylar bi sezon daha idare eder Alt ust yan duvar sap tutucular gecen sene değiştiydi bu sezon gerek yok degişime Piston kol burcu gecen sezon degişti bu sezon hic boşluk yapmasış degişime gerek kalmadı İp fincqnlari 4 sezonda aşınmalar oldu cevire çevire artik yer kalmadı onları yeniledim Piston bıcaklar tam otomatik makinada bilendi İp kesici bıcaklar zımpara ile bilendi burc ve mafsallarda hic boşluk yok şuanda busezonda bakımı kendim yaptım 1 aydan az zamqn kqldı bizde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt