PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1469649" data-attributes="member: 95971"><p>Hocam öncelikle berektli olsun</p><p>Topguarddan memnun musunuz, daha önce kullandınız mı</p><p>Ben stoklu almıştım iki sene kullandım buğdayda hiç memnun değilim</p><p>Ama pancarda çok memnunum cercospora karşı muazzam çalışıyor.</p><p></p><p>23 cm süne tekeri ve 15,5 metre pülverizatörle</p><p>Yüzde 3 civarı çiğneme oluyor, buradanda yarısı başak tutsa yani totalde yüzde 2 civarı çiğneme kaynaklı dane kaybımız oluyor.bununlamberaber daha nitelikli ilaçlama ve besleme imkanı tanıdığından dane kazancımız da oluyordur.</p><p>Dronun pülverizatöre kıyasla ilaçlama kalitesi, pülverizatörde mazot sarfiyatı, su taşıma zahmeti, gibi konular değerlendirilebilir</p><p></p><p>Bu konuyu geçmiş senelerde değerlendirince drone satın alma, drone hizmeti kiralama ve süne tekeri alma seçenekleri arasından ikinci el süne takımı almayı tercih ettim</p><p></p><p>Memnunum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1469649, member: 95971"] Hocam öncelikle berektli olsun Topguarddan memnun musunuz, daha önce kullandınız mı Ben stoklu almıştım iki sene kullandım buğdayda hiç memnun değilim Ama pancarda çok memnunum cercospora karşı muazzam çalışıyor. 23 cm süne tekeri ve 15,5 metre pülverizatörle Yüzde 3 civarı çiğneme oluyor, buradanda yarısı başak tutsa yani totalde yüzde 2 civarı çiğneme kaynaklı dane kaybımız oluyor.bununlamberaber daha nitelikli ilaçlama ve besleme imkanı tanıdığından dane kazancımız da oluyordur. Dronun pülverizatöre kıyasla ilaçlama kalitesi, pülverizatörde mazot sarfiyatı, su taşıma zahmeti, gibi konular değerlendirilebilir Bu konuyu geçmiş senelerde değerlendirince drone satın alma, drone hizmeti kiralama ve süne tekeri alma seçenekleri arasından ikinci el süne takımı almayı tercih ettim Memnunum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt