PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemilAltan" data-source="post: 1470965" data-attributes="member: 60074"><p>Bugün ayçiçeklerini biçtik, verim çakıldı tabi ...</p><p>Uygulama olarak 20 kg taban gubresiyle ekildi.capa zamani 10 kg ure atldi,capa cekildi.diz uzerindeyken yaprak gubresi atildi.Geçen yıl verim de 135 kg ye düştüğümüzde ,bugün o rakamları arayacağımı hiç düşünmemiştim. 24 dekarda 1780 kg ve 31 dekarda 3450 kg,ortalaması 95 kg falan.Hemen yan tarlalarda 50 kg biçen olmuş(adam ekmis, 4 ay sonra biçmiş </p><p>Arada hic tarlaya uğramamış). Dolayısıyla yapılan uygulamalarin bariz etkisi olduğunu düşünüyorum, yalniz bundan sonra bahar yağmuruna güvenip üre kullanmamak lazım, bir yağmura güvenip atıyoruz sonrası hem cebe zarar hem verim zarar yazıyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemilAltan, post: 1470965, member: 60074"] Bugün ayçiçeklerini biçtik, verim çakıldı tabi ... Uygulama olarak 20 kg taban gubresiyle ekildi.capa zamani 10 kg ure atldi,capa cekildi.diz uzerindeyken yaprak gubresi atildi.Geçen yıl verim de 135 kg ye düştüğümüzde ,bugün o rakamları arayacağımı hiç düşünmemiştim. 24 dekarda 1780 kg ve 31 dekarda 3450 kg,ortalaması 95 kg falan.Hemen yan tarlalarda 50 kg biçen olmuş(adam ekmis, 4 ay sonra biçmiş Arada hic tarlaya uğramamış). Dolayısıyla yapılan uygulamalarin bariz etkisi olduğunu düşünüyorum, yalniz bundan sonra bahar yağmuruna güvenip üre kullanmamak lazım, bir yağmura güvenip atıyoruz sonrası hem cebe zarar hem verim zarar yazıyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt