PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozgur..." data-source="post: 1474164" data-attributes="member: 86226"><p>Bizde de var kiyicili ama soyle ki; dipten bicmesi lazim ve bu durumda cicek daha batik cikabilir mi? ve saplar yesilli olanlarda ne kadar parcalanir ki bilmiyorum. Yani ben denemedim hic parcalayicili aycicek hasati. Sopalar benim hala tarlada kuruyor. 1-2 yagmur yesin sopalar ve gunes acip kuruyunca cigulinin bıcakları sopaların iclerindeki beyaz potasyum dolu pamuklari bile sopadan cikarip parçalayacaklar. Ve bu parcalanmis saplari ruzgar ucustirmadan hemen toprak altina goble ile alicam. Bana bu sekilde daha iyi parcalanmiş sap ve daha iyi topraga karisan organik madde olusacakmis gibi geliyor. Ve ciguli sadece sapi degil topragida kabartiyor. Ayriyetten de ciguli icin tarlaya gittigimde yanimdaki balta ile de tarlanin etrafini timar edip, ekim zamani yer hazirlarkende dal budak icin hic durmadan son gaz iş yapiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozgur..., post: 1474164, member: 86226"] Bizde de var kiyicili ama soyle ki; dipten bicmesi lazim ve bu durumda cicek daha batik cikabilir mi? ve saplar yesilli olanlarda ne kadar parcalanir ki bilmiyorum. Yani ben denemedim hic parcalayicili aycicek hasati. Sopalar benim hala tarlada kuruyor. 1-2 yagmur yesin sopalar ve gunes acip kuruyunca cigulinin bıcakları sopaların iclerindeki beyaz potasyum dolu pamuklari bile sopadan cikarip parçalayacaklar. Ve bu parcalanmis saplari ruzgar ucustirmadan hemen toprak altina goble ile alicam. Bana bu sekilde daha iyi parcalanmiş sap ve daha iyi topraga karisan organik madde olusacakmis gibi geliyor. Ve ciguli sadece sapi degil topragida kabartiyor. Ayriyetten de ciguli icin tarlaya gittigimde yanimdaki balta ile de tarlanin etrafini timar edip, ekim zamani yer hazirlarkende dal budak icin hic durmadan son gaz iş yapiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt