PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1476965" data-attributes="member: 6672"><p>Merhaba arkadaşlar</p><p>Dere tarlayı uzun zamandır azar azar yıkıyordu</p><p>Yıkılma sebebi derede keskin viraj var tarla 10 metre yüksekte yaklaşık 30 mt uzunlugunda 5mt derinliğinde dönek oluşturmuş su döndükce tarla yıkılıyordu</p><p>Bende bu sene bi önlem almak istedim </p><p>İlk önce 6 harfiyat kamyonu toprak attırdım tarla ile malzeme alınan yer 2 km </p><p>1 saatte 25 tonluk ekskavator ile 6 araba malzeme atıldı</p><p>Makina 4 bin</p><p>nakliye 18 bin </p><p>baktım çok maliyetli</p><p>Bende traktorla irili ufaklı 70 tane kaya çektim </p><p>Tarlanın 300 mt ilersi dağ orman kenarlardan buldum taşı sürükledim.</p><p>Hem döneyi doldurdum hemde bi set oluşturdum</p><p>Sonra taşların arkasına 25 remork taşlı malzeme doldurduk</p><p>Malzeme aldımız yerle tarla 300mt 2 traktor 1 jsb kepce 2 saatte hallettik biraz emek harcadık birazda masraf ettik ama ilerisi için iyi bi önlem olmuştur umarım....</p><p></p><p>[ATTACH=full]85834[/ATTACH][ATTACH=full]85835[/ATTACH][ATTACH=full]85836[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1476965, member: 6672"] Merhaba arkadaşlar Dere tarlayı uzun zamandır azar azar yıkıyordu Yıkılma sebebi derede keskin viraj var tarla 10 metre yüksekte yaklaşık 30 mt uzunlugunda 5mt derinliğinde dönek oluşturmuş su döndükce tarla yıkılıyordu Bende bu sene bi önlem almak istedim İlk önce 6 harfiyat kamyonu toprak attırdım tarla ile malzeme alınan yer 2 km 1 saatte 25 tonluk ekskavator ile 6 araba malzeme atıldı Makina 4 bin nakliye 18 bin baktım çok maliyetli Bende traktorla irili ufaklı 70 tane kaya çektim Tarlanın 300 mt ilersi dağ orman kenarlardan buldum taşı sürükledim. Hem döneyi doldurdum hemde bi set oluşturdum Sonra taşların arkasına 25 remork taşlı malzeme doldurduk Malzeme aldımız yerle tarla 300mt 2 traktor 1 jsb kepce 2 saatte hallettik biraz emek harcadık birazda masraf ettik ama ilerisi için iyi bi önlem olmuştur umarım.... [ATTACH type="full"]85834[/ATTACH][ATTACH type="full"]85835[/ATTACH][ATTACH type="full"]85836[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
26 + 16 = ? işleminin sonucu nedir?
FORUM
Hızlı Paylaşım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt