PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hacimmet Süt ve Besi İşletmesi-Aralık 2013 Güncel Kareler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 769786" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Hacimmet Süt ve Besi İşletmesi-Aralık 2013 Güncel Kareler</strong></p><p></p><p>Yorunlar için çok teşekkürler arkadaşlar.</p><p></p><p></p><p> Malzeme sac kremit ve doğrama tahta güncel fiyatlarını bilmiyorum.</p><p></p><p> Abi çok düşündüm ama burası köy içinde tkdk ya başvuramıyorum tarım arazisine sıfırdan kurmak gerekiyor buraya buzamana kadar yaptığım yatırımım boşa gidecek artı sıfırdan tarlaya işletme kurmak tahmin edeceksin çok yüksek rakamlara çıkar ben bu işi bireysel yapıyorum ailemden kimsenin ortaklığı yok birkaç kişi olsak yapılabilir ama sadece kendi açımdan düşünürsem adan z ye bir işletme hibeylede olsa yapamam sağım hane kısmında sıkıntı yok modernize ettim zaten süt hayvanlarının yem yedikleri yattıkları yer çift yönlü yatak sıyırıcı sisteme ölçüleri uygun burada 50 bin tl civarında bir harcama yapsam serbest duraklı sisteme geçebilirim 2014 yılında bütçem el verirse yapmayı planlıyorum.</p><p></p><p> Haklısın Doğancan kuruluk çok önemli yılın ortalama 8 ayı yattıkları yer kuru son bahar kış aylarında sıkıntı oluşuyor modernizasyonu zamanla yapıyorum gelecek yıl İnşallah yatak durak sistemine geçmeyi planlıyorum.</p><p></p><p> Hayvanlar kapalı yerde sadece yem yiyorlar onun haricinde yarı açık yerde yatıp kalkıyorlar sünger olmassa beton zeminde yatmıyorlar zaten.</p><p></p><p> Ahşap çatı ilk yapılan en eski bina ama çok para harcamıştık o yüzden en sağlam bina ahşap olduğu sağlıklıda yaz aylarında sıcağı kışında soğuğu yansıtmıyor,1. planda mixer yem karma 2. planda yatak durak sıyırıcı sistem var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 769786, member: 17222"] [b]Ynt: Hacimmet Süt ve Besi İşletmesi-Aralık 2013 Güncel Kareler[/b] Yorunlar için çok teşekkürler arkadaşlar. Malzeme sac kremit ve doğrama tahta güncel fiyatlarını bilmiyorum. Abi çok düşündüm ama burası köy içinde tkdk ya başvuramıyorum tarım arazisine sıfırdan kurmak gerekiyor buraya buzamana kadar yaptığım yatırımım boşa gidecek artı sıfırdan tarlaya işletme kurmak tahmin edeceksin çok yüksek rakamlara çıkar ben bu işi bireysel yapıyorum ailemden kimsenin ortaklığı yok birkaç kişi olsak yapılabilir ama sadece kendi açımdan düşünürsem adan z ye bir işletme hibeylede olsa yapamam sağım hane kısmında sıkıntı yok modernize ettim zaten süt hayvanlarının yem yedikleri yattıkları yer çift yönlü yatak sıyırıcı sisteme ölçüleri uygun burada 50 bin tl civarında bir harcama yapsam serbest duraklı sisteme geçebilirim 2014 yılında bütçem el verirse yapmayı planlıyorum. Haklısın Doğancan kuruluk çok önemli yılın ortalama 8 ayı yattıkları yer kuru son bahar kış aylarında sıkıntı oluşuyor modernizasyonu zamanla yapıyorum gelecek yıl İnşallah yatak durak sistemine geçmeyi planlıyorum. Hayvanlar kapalı yerde sadece yem yiyorlar onun haricinde yarı açık yerde yatıp kalkıyorlar sünger olmassa beton zeminde yatmıyorlar zaten. Ahşap çatı ilk yapılan en eski bina ama çok para harcamıştık o yüzden en sağlam bina ahşap olduğu sağlıklıda yaz aylarında sıcağı kışında soğuğu yansıtmıyor,1. planda mixer yem karma 2. planda yatak durak sıyırıcı sistem var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Hacimmet Süt ve Besi İşletmesi-Aralık 2013 Güncel Kareler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt